E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a yeni sponsor---

Beşiktaş'a yeni sponsor

Beşiktaş'a yeni sponsor
05 Eylül 2013 - 11:42 borsagundem.com

Beşiktaş ile Kalde Klima sponsorluk konusunda anlaşmaya vardı

Beşiktaş Futbol Yatırımları ile Kalde Klima Orta Basınç Fittings ve Valf San. A.Ş. arasında sponsorluk (forma sırt reklamı) konusunda anlaşmaya varıldığı duyuruldu.
Beşiktaş ile Kalde Klima arasında yapılan anlaşmaya göre Kalde, sözleşme kapsamında Beşiktaş'a 2013-14 futbol sezonu için garanti toplam fatura karşılığı olarak 4.500.000 TL + KDV tutarında ödeme yapacak.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fernandes ile görüştüğünü ve kendisine takımda kalmak istediğini belirttiğini söyledi.
Futbol ve basketbol takımının sponsorluk anlaşması töreninde açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, Kalde firmasına teşekkür etti ve  transfer gündemine ilşkin soruları cevapladı.
Fikret Orman, "Kalde firmasıyla hem futbol hem de basketbol takımımızın forma sırt alanı için sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Geçen hafta Vodafone ile bir anlaşma yapmıştık. Beşiktaş için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kalde firması bize geçen yıl da destek olmuştu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz." dedi.
UEFA'dan gelen ceza ile kayıplarının 10 milyon Euro olduğunu dile getiren Fikret Orman, "Bu yüzden transfer yaparken mantıklı bir şekilde hareket etmek zorundayız. Kerim Frei ismi konuşuluyor. Kerim bugün değil daha önce de ilgilendiğimiz bir oyuncu. Görüşmeler devam ediyor  ama takım bünyesini bozmayacak şekilde görüşüyoruz. Beşiktaş dünya yıldızı stratejisi ile geçmişte çok paralar harcadı. Şu anda görüyorsunuzki takım lider ve maçlarını kazanıyor. Gol attığında birlikte seviniyor. Bu modeli oluşturmaya çalışıyoruz. Fernandes ile konuştum. Takımdan ayrılmak istemediğini kalmak istediğini söyledi. Onlar tabiki profesyonel futbolcu, oturup konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 5,63
En Yüksek: 5,82
En Düşük: 5,62
Değişim -1,23 %
FK: 14,19
PD / DD: -2,23
İşlem Hacmi 54.077.674
Toplam Adet: 9.467.804
Ağırlıklı Ort.: 5,74
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)