E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ı bu kadınlar yaktı!---

Beşiktaş'ı bu kadınlar yaktı!

Beşiktaş'ı bu kadınlar yaktı!
10 Mayıs 2012 - 01:43 borsagundem.com

G.Saray maçında çıkan olaylar nedeniyle ceza alan Beşiktaş, cezası nedeniyle kadınların izlediği F.Bahçe maçında da küfür cezası yedi

Üstelik sahası kapanan Beşiktaş play off kombinelerinde de büyük gol yedi.
İçinde bulunduğu ekonomik güçlükler nedeniyle zor günler geçiren Beşiktaş'ta yatırımcılar tribünlerden çektiği kadar kimseden çekmedi.
Sezon başından bu yana sahası en çok kapanan takımlardan olan Beşiktaş bu yıl kötü tezahürat ve saha olayları nedeniyle toplam 3 milyon lira ceza ödemek zorunda kaldı.
Futbol Federasyonu'nun bu yıl başlattığı cezalı maçlarda kadın ve çocukların ücretsiz alınması uygulaması da Beşiktaş'a yaramadı.
Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle 3 maç sahası kapatılan Beşiktaş'ta kadın ve çocukların izlediği Fenerbahçe karşılaşmasında da üst düzeyde küfür hakimdi.
3.5 MİLYON LİRALIK ZARAR
Futbol Federasyonu, bu karşılaşmada kadın taraftarların ettiği küfürler nedeniyle Beşiktaş'a 60 bin TL ceza kesti. Böylece Beşiktaş, cezalı olduğu maçta bile ceza almış oldu.
Bu tablonun yatırımcıyı daha fazla ilgilendiren tarafı ise Beşiktaş kulübünün Süper Final maçları için sattığı 3 maçlık kombine biletlerin iadesi oldu.
Yaptığı kampanya ile 3 maç için yaklaşık 600 bin TL'lik kombine satışı yapan Beşiktaş, Galatasaray karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle saha üç maç kapatılınca, buradan elde ettiği gelirin yaklaşık 400 bin TL'sini geri ödemek zorunda kaldı.
Olayın daha da çarpıcı boyutu ise satış aşamasında biletleri satan Biletix firmasının alacağına mahsuben bu gelirleri tahsil etmesi oldu. Dolayısıyla Beşiktaş, taraftarlarının ödediği parayı alacaklarına mahsuben Biletix'e kaptırırken, ceza nedeniyle geri ödediği meblağı da kasasından çıkarmak durumunda kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)