E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBeşiktaş'ı kurtaracak teklif---

Beşiktaş'ı kurtaracak teklif

Beşiktaş'ı kurtaracak teklif
27 Kasım 2012 - 09:13 borsagundem.com

Borç sarmalından kurtulamayan Beşiktaş'a Almanya'dan süper bir teklif geldi

Dünyaca ünlü Alman Sportfive Şirketi, siyah beyazlı kulübe 10 yıllık bir öneri yaptı. Anlaşma sağlandığı taktirde, Kartal'ın sezonluk kazancının, 40 milyon dolara kadar çıkma ihtimali bulunuyor.
Hürriyet Gazetesinin haberine göre, daha önce stat ve çeşitli projelerin oluşumu için IMG şirketi ile anlaşan Beşiktaş Kulübü'ne, bu defa dünyaca ünlü Alman şirketi Sportfive'dan 150 milyon dolarlık
teklif yapıldı. Siyah beyazlı kulübün Mali İşler komitesi Başkanı Berk Hacıgüzeller de bu teklifi doğruladı. Hacıgüzeller, 'IMG ile Beşiktaş olarak daha önce bir niyet mektubu imzalamıştık. Bu, 'birlikte çalışmaya başlayalım' mektubudur. Fakat bu arada önceki gün Sportfive bize 150 milyon dolarlık ilginç bir öneriyle geldi7 diye konuştu. Beşiktaş yöneticisi Berk Hacıgüzeller, konunun detaylarını Hürriyet'e şu şekilde anlattı: "Söz konusu anlaşma ile İnönü Stadı'nın pazarlanması, sponsorluklar ve önemli çalışmalar yapılacak. Alman şirketi ile görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda pazarlama finans modelinin kaç yıllık olacağı üzerinde çalışıyoruz. Başkanımız Fikret Orman ve
yöneticilerimizle önümüzdeki ay Almanya'ya giderek oradaki kulüplerin önemli statları gezip görüşmeler yapmayı planlıyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,29
En Yüksek: 6,41
En Düşük: 6,25
Değişim -1,56 %
FK: 15,86
PD / DD: -2,49
İşlem Hacmi 99.257.666
Toplam Adet: 15.771.550
Ağırlıklı Ort.: 6,33
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 27 Kasım 2012 11:33

    BU KULÜBÜ BORÇ BATAĞINA GÖTÜREN DEMİRÖREN VE YÖNETİMİDİR.KULÜBE BÜYÜK KÖTÜLÜK YAPMIŞLARDIR.KENDİ REKLAMLARINI YAPMAK İÇİN BEŞİKTAŞI KULLANMIŞLARDIR. BEŞİKTAŞ BU BORÇ SARMALINDAN UZUN YILLAR KURTULAMAZ.BORCUN FAİZİNİ ÖDEMEKTEN ANA PARASINA SIRA GELMEZ.

  • sabri birci27 Kasım 2012 10:41

    5 06 dan aldım 5 20 tavanı gördü. Teşekkürler borsa gündem