E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın 11'i belli oldu!---

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu!

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu!
09 Mart 2014 - 18:16 borsagundem.com

Önemli birçok oyuncusundan yoksun Beşiktaş kendi sahasında Eskişehirspor'u konuk ediyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Skorer'in canlı anlatım sayfasından takip edebilirsiniz...
İkinci yarıya iyi başlayan ancak son 2 haftada kaybettiği 5 puanla zirveden uzaklaşan Beşiktaş, kendi sahasında Eskişehirspor'u ağırlıyor.
 
Necip Uysal ve Hutchinson cezalı

Teknik direktör Slaven Bilic, cezalı ve sakat oyuncularının çokluğu sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Siyah-beyazlı takımın orta sahasında kilit rol oynayan Atiba Hutchinson ve son maçlarda savunmanın sağında görev yapan Necip Uysal, Medical Park Antalyaspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düştü. 
 
Almeida ve Fernandes de yok

Beşiktaş'ta cezalı oyuncuların yanı sıra sakat oyuncuların olması da teknik heyeti endişelendiren bir diğer konu olacak. Medical Park Antalyaspor karşısında sakatlanan Almeida ve tedavisine devam edilen Fernandes de forma giyemeyecek. Uzun süredir takımdan ayrı olan Sivok ve arka adalesinde yırtık meydana gelen Dany'nin tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Bu oyuncular da Eskişehirspor karşısında oynayamayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'nin naklen yayınlayacağı karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.
 
İŞTE 11'LER

 
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Pedro Franco, Ersan, Motta, Veli, Jones, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay, Ömer
 
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Kamil Ahmet, Akaminko, Sezgin, Tarık, Aytaç, Lawal, Jorquera, Erkan Zengin, Kamara, Bienvenu
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)