E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın kalesi Fenerli'ye emanet---

Beşiktaş'ın kalesi Fenerli'ye emanet

Beşiktaş'ın kalesi Fenerli'ye emanet
17 Haziran 2013 - 19:39 borsagundem.com

Transferde harekete geçebilmek için para bulmak zorunda olan Manisaspor'a ilk müjde, Beşiktaş'tan geldi

Daha önce kaleci Volkan Babacan için Beşiktaş ile söz kesen ve "Seçilirsem ilk icraatlarımdan biri Volkan'ı almak olacak" diyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın hafta sonunda yapılan kongreden zaferle ayrılması, Manisaspor yönetiminde büyük sevinç yarattı.
Seçim telaşını atlattıktan sonra Fikret Orman'la masaya oturup, transferi netleştireceklerini belirten yöneticiler, Bülent Cevahir'e talip olan Bursaspor'dan genç futbolcu için 1.5 milyon euro istedi. Bu transferin de Bursaspor'un kongresinden sonra kesinlik kazanacağı belirtildi.
Kaleci Volkan Babacan Fenerbahçe'de de forma giymişti.
Öte yandan Manisaspor'da kalmak istediğini bildiren Kahe'nin hafta sonunda Manisa'ya gelerek yönetimle masaya oturacağı açıklandı.
MANİSASPOR 48 YAŞINDA
Manisaspor Kulübü'nün 48'inci kuruluş yıldönümü, görkemli bir törenle kutlandı. Manolya Meydanı'nda gerçekleşen kutlamada taraftarlar meşaleler yakıp, takımları için besteledikleri marşları söylediler. Asbaşkan ve Taraftar Sorumlusu Mustafa Pekçetin ile yöneticiler Yusuf Köseli, Hasan Kaçire ve Ömre Yılmaz da taraftarlarla birlikte etkinlikte yer aldı. Manisaspor sevgisinin yüreklerinde sonsuza dek yaşayacağını dile getiren 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, "Bu armaya ve siyah beyaz renklere olan tutkumuz hiç bitmeyecek" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)