E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaşlı futbolculara doping---

Beşiktaşlı futbolculara doping

Beşiktaşlı futbolculara doping
12 Şubat 2012 - 09:28 borsagundem.com

Beşiktaş'ta Braga maçı öncesi yönetimden büyük jest. Aylardır para alamayan futbolcuların hesaplarına 2 milyon Euro yattı. 2.5 milyon Euro daha yolda.

Kulüp içinde yaşanan büyük ekonomik kriz nedeniyle bir süredir paraları ödenmeyen Beşiktaşlı futbolculara, Avrupa Ligi'nde oynanacak Braga maçı öncesi yönetimden jest geldi. Son oynanan dört lig maçında da yüzü gülmeyen siyah-beyazlı futbolcuları, kritik karşılaşma öncesi motive etmek isteyen Beşiktaş yönetimi toplamda 2 milyon Euro'luk bir ödeme yaptı. Alacaklarına karşılık futbolcuların hesaplarına Cuma günü 2 milyon Euro yatıran yönetimin, Salı günü yani maç sabahı 2.5 milyon Euro'luk bir ödeme sözü daha verdiği bildirildi. Braga maçını önemseyen ve zorlu deplasmandan mutlaka iyi bir sonuçla dönülmesini isteyen başkan Yıldırım Demirören'in, futbolculara ayrıca mesaj göndererek, "Kulüp olarak çok zor günler geçirmemize rağmen ödemeleri yaptık. Biz üstümüze düşeni yaptık, sıra şimdi sizde. İstediğimiz Türkiye'ye avantajlı bir skorla dönmeniz" dediği öğrenildi.
KRİZ TATLIYA BAĞLANDI
Geçtiğimiz günlerde yapılmayan ödemeler nedeniyle Fabian Ernst ve Hugo Almeida ile FIFA'lık olan siyah-beyazlı yönetim, futbolcuları ikna edip FIFA'ya gönderdikleri dilekçeleri geri çekmelerini sağlamıştı. Dün ödemelerin de yapılmasıyla yaşanan krizin tamamen tatlıya bağlandığı öğrenildi. Özellikle para alamadıkları için kafaları rahat olmadığı öne sürülen futbolcuların, yapılan bu ödemeyle birlikte iyice rahatladıkları iddia edildi.
Fatih Doğan/SABAH

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)