E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaşlılara şok haber!---

Beşiktaşlılara şok haber!

Beşiktaşlılara şok haber!
11 Mart 2012 - 11:25 borsagundem.com

Beşiktaş'ta gösterdiği performansıyla taraflı taraftasız futbolseverlerin alkışını toplayan Manul Fernandes'in sezon sonundan satılacağı iddia edildi

Beşiktaş'a geldiği günden beri en başarılı dönemlerini yaşayan Manuel Fernandes'in, sezon sonunda satılması planlanırken, bu oyuncunun kesinlikle Avrupa Şampiyonası'ndan önce elden çıkarılacağı bildirildi.
15 milyon euroya yakın bir bonservis bedeliyle satılması beklenen siyah-beyazlı futbolcunun, Euro 2012'de sakatlanma ve kötü oynama riski nedeniyle, sezon biter bitmez satılacağı ve kazanılacak olan paranın yeni bir transfer yerine, borçları kapamak için kullanılacağı belirtildi.
İngiliz Tottenham Kulübü başta olmak üzere bir çok takımın listesinde olan Manuel Fernandes'in de, Beşiktaş ile yaptığı görüşmede Premier Ligi'ne gitmeyi çok istediğini söylediği vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasta bjkli11 Mart 2012 13:42

    arkadas satın ve yerine 100 bin USD den olmak üzere 20 tane 18 yaşında genci alın ve deneyin, her mevkiye göre iki elemanı yerleştirin. işe yararlı olanları oynatın digerlerini gönderin. bu kadar basit bu iş...3 sene sonra değerinin kac katına satabilecegine bak sonra.