E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Fernandes depremi---

Beşiktaş'ta Fernandes depremi

Beşiktaş'ta Fernandes depremi
15 Mayıs 2012 - 07:52 borsagundem.com

Bu sezon Süper Lig ve Süper Final’de hayal kırıklığına neden olan Beşiktaş’ta yaprak dökümü başladı...

BUGÜN'ün haberine göre, sergilediği performansla ve attığı şık gollerle Siyah- Beyazlı taraftarların gönlünde ayrı bir yer edinen Portekizli oyuncu Manuel Fernandes’in sessiz sedasız veda ettiği ortaya çıktı.
Menajeri para peşinde
Yıldız oyuncu, Fulya’da oturduğu evinde arkadaşlarına 3 gün önce gece yarısında bir veda partisi verdi. Önceki gün tüm eşyalarını toplaması dikkat çekti. Soranlara ise “ayrılıyorum” ifadelerini kullandı. Bir süredir Tottenham ile görüşen Fernandes’in menajeri Mendes yönetimle problem yaşıyor. Nedeni ise Mendes’in alacağı 20 milyon euroya yakın bonservis ücretini kendi almak istemesi. Çünkü Beşiktaş’a sattığı diğer futbolculardan alacağı olan Mendes bu parayı buna karşılık hesabında görmekte direniyor. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim buna şiddetle karşı çıkıyor.
Galatasaray ile kalite farkı var
Bu arada Portekizli starın yakın çevresine Türkiye’de hiçbir takımda oynamak istemediğini söylediği belirtildi. Galatasaray’ın da şampiyonluğunu değerlendiren Fernandes’in “Sarı-Kırmızılı takım çok kaliteli futbolculardan kurulu. Onlarla bizim aramızda büyük kalite farkı var” dediği öğrenildi.
Görkem ARKAN/ BUGÜN GAZETESİ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)