E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Joao Mario sesleri---

Beşiktaş'ta Joao Mario sesleri

Beşiktaş'ta Joao Mario sesleri
03 Eylül 2024 - 02:38 borsagundem.com

Beşiktaş, 31 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Joao Mario ile anlaşma sağladı. Yıldız futbolcunun en kısa sürede İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor

Beşiktaş orta sahaya bir takviye daha yaparak, Benfica forması giyen Portekizli yıldız futbolcu Joao Mario ile anlaşma sağladı.

Beşiktaş, transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala çalışmalarına devam ediyor.

Siyah-beyazlılılar, Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen orta saha Joao Mario ile anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Benfica ile de anlaşan Beşiktaş, Joao Mario'yu yarın İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirecek ve resmi imzayı attıracak. Joao Mario, siyah-beyazlıların bu sezonki 8'inci transferi olacak.

Beşiktaş daha önce orta sahasını Rafa Silva, Cher Ndour ve Can Keleş ile güçlendirmişti. Beşiktaş ayrıca savunmaya Gabriel Paulista, Felix Uduokhai ve Emirhan Topçu'yu, forvete de Ciro Immobile'yi transfer etmişti.

Benfica'nın 2021 yılında Inter'den transfer ettiği Joao Mario, kırmızı-beyazlı forma altında çıktığı 149 maçta 36 gol, 26 asistlik bir performans sergiledi. Portekiz Milli Takımı formasını da 56 kez terleten Joao Mario, 3 gole imza attı.

Beşiktaş yeni transferini resmen duyurdu!Beşiktaş yeni transferini resmen duyurdu!

 

Beşiktaş'ın yıldız transferi Felix Uduokhai İstanbul'a geldiBeşiktaş'ın yıldız transferi Felix Uduokhai İstanbul'a geldi

 

Beşiktaş'tan ünlü yıldızın transferi için özel formülBeşiktaş'tan ünlü yıldızın transferi için özel formül

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,35
En Yüksek: 6,48
En Düşük: 6,29
Değişim -2,01 %
FK: 16,01
PD / DD: -2,51
İşlem Hacmi 113.119.535
Toplam Adet: 17.762.647
Ağırlıklı Ort.: 6,40
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)