E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş’ta milli kriz---

Beşiktaş’ta milli kriz

Beşiktaş’ta milli kriz
03 Ekim 2011 - 07:41 borsagundem.com

Ülkelerinin Milli Takım kamplarına katılmak zorunda olan Quaresma ve Holosko bugünkü G.Antep maçında yok

BEŞİKTAŞ’TA milli takımlara davet edilen Quaresma, Holosko ve Ekrem’in durumu milli krize yol açtı. Bu 3 oyuncu kurallar gereği bugün milli takım kampına katılmak zorundalar. Ama siyah-beyazlıların G.Antep maçı olması büyük sorun yarattı. Quaresma için Portekiz, Holosko için Slovakya, Ekrem Dağ için de Avusturya federasyonları Beşiktaş’a yazılı başvuru yaparak oyuncularının dün kampa gönderilmelerini aksi durumda UEFA’ya şikayette bulunacaklarını bildirdiler.
BU beklenmedik gelişme üzerine Futbol Federasyonu’na G.Antep maçının ertelenmesi için başvuran Beşiktaş, “Maça 20 saat kala erteleme talebini kabul etmemiz mümkün değil” cevabını aldı. Ülke federasyonlarının yetkilileriyle temasa geçen siyah-beyazlılara tek olumlu yanıt Avusturya’dan geldi. Ekrem bugünkü maçın ardından kampa katılacak. Holosko için gelen cevap negatif olurken, hocası Paulo Bento’yu arayıp “Maçtan sonra gelsem olur mu?” diye soran Q7’ye de vize çıkmadı. Bunun üzerine 2 oyuncu dün gece yarısı apar topar İstanbul’a döndü ve bugün ülkelerine gidecekler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)