E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta mutlu son---

Beşiktaş'ta mutlu son

Beşiktaş'ta mutlu son
11 Ekim 2011 - 18:59 borsagundem.com

Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'a Guti müjdesi

Antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çeken İspanyol yıldız sonunda teknik sorumlu Carlos Carvalhal'in gözüne girdi.
Milli maç aralarında antrenmanlarda gösterdiği performansla dikkat çeken Guti'nin, Kayserispor maçı kadrosuna alınacağı, ilk onbirde oynayıp oynamayacağına ise maç saati karar verileceği bildirildi.
Bu sezon Spor Toto Süper Ligde henüz süre alamayan, Rusya'nın Alania Vladikavkaz takımıyla oynanan Avrupa Ligi Play off maçlarında forma giyen Guti'nin ise Kayserispor maçında oynamak istediği öğrenildi.
Öte yandan Beşiktaş kayserispor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Siyah-Beyazlı takımın teknik sorumlusu Carlos Carvalhal yoğun maç trafiği nedeniyle antrenmanlardaki tempoyu düşürürken futbolcularına eğlenceli bir çalışma yaptırdı.
Siyah-Beyazlı futbolcular antrenmanda birbirlerini ve ağırlık aletlerini taşırken ortaya oldukça eğlenceli görüntüler çıktı.
Bu arada Avusturya kampında ameliyat olduğu dizinden sakatlanan Ersan Gülüm ve Kayserispor maçının son dakikalarında oyuna girmesi beklenen Almeida takımdan ayrı olark koşu yaptılar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)