E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta oyunculara rest çekildi---

Beşiktaş'ta oyunculara rest çekildi

Beşiktaş'ta oyunculara rest çekildi
25 Nisan 2012 - 07:34 borsagundem.com

Beşiktaş Yönetimi, futbolcularla yeniden masaya oturacak ve önerilerini söyleyecek. Daha sonra da şu radikal kararlar gelecek

Beşiktaş Yönetimi, cuma günü futbolu masaya yatıracak ancak icraata 13 Mayıs’ta başlayacak. Siyah-beyazlılar, Süper Final’in devam etmesi nedeniyle takımın işlerini zorlaştırmamak için böyle bir uygulama içine girecek.
Yönetim sözleşmesi devam eden yerli-yabancı futbolcularla masaya oturacak. Her oyuncunun menajeri kulüp binasına davet edilerek devam eden sözleşmelerin çift taraflı feshini isteyecek. Sözleşmelerdeki astronomik rakamları daha da aşağıya çekerek futbolcu ödemelerinden tasarruf etmeyi hedefleyen yönetimin, önerilecek rakamların kabul edilmemesi halinde menajerlere bu şartlarda bir arada çalışılmayacağı söylenecek.
Olumsuz geçen görüşmelerde ise futbolcuya kalan alacakları indirimli halde peşin ödenmesi teklif edilecek. Böylece eski sözleşme feshedilecek. Beşiktaş’ta yaşanacak bu gelişmelerden önce bazı yöneticiler bu sürecin çok iyi idare edilmesinin gerektiğini belirterek, Del Bosque ve Ferrari gibi davalarla muhatap olunmaması gerektiğini söyleyerek Başkan Fikret Orman’ı uyardı.
Öte yandan Beşiktaş Yönetimi’nin cuma günü yapacağı futbol toplantısının ardından yeni sportif direktörün ismini açıklaması bekleniyor.
Çok farklı bir Kartal
Süper Final’de üçüncü maçını hafta sonunda Fenerbahçe ile yapacak olan Beşiktaş, dün taktik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan antrenmana, alt yapıdan Mertcan, Hasan ve Caner de dahil edildi. Tayfur Havutçu’nun bu oyuncuları Fenerbahçe maçının kadrosuna alıp almayacağı henüz belli olmazken, siyah-beyazlı teknik adamın derbide çok farklı bir on bir sahaya süreceği iddia edildi. Havutçu’nun, forvet hattından, kanatlara kadar her türlü alternatifleri hafta içindeki idmanlarda deneyeceği öğrenildi.
Öte yandan dünkü idmana, sezonu kapatan ve tedavisine başlanan Necip Uysal katılmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)