E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Serdal Adalı sesleri---

Beşiktaş'ta Serdal Adalı sesleri

Beşiktaş'ta Serdal Adalı sesleri
06 Mayıs 2013 - 11:03 borsagundem.com

Beşiktaş'ta muhalefet, haziran ayındaki kongrede başkan Fikret Orman'a karşı aday olarak Serdal Adalı'yı çıkarmak istiyor.

Beşiktaş, haziran ayında gerçekleştirilecek seçimli kongreye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, yapılacak seçimlerde daha önce olduğu gibi yalnız kalmayacağa benziyor. Orman'ın karşısına bir aday çıkarmak için muhalefetin gece gündüz çalıştığı öğrenilirken, bu konuda en güçlü ismin Serdal Adalı olduğu belirtiliyor. Muhalefet grubunun Adalı'ya "Başkanlık için seni düşünüyoruz.
Haziran ayında adaylığını koyarsan hepimiz seni destekleriz" dediği kaydedildi. Fakat Türkiye Jokey Kulübü başkanlığı yapan Serdal Adalı'nın bu öneriyi kibarca geri çevirdiği öğrenildi. Ancak Adalı'dan olumsuz yanıt alan muhalefetin bu isimde ısrarcı olacağı dile getirildi. Serdal Adalı, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in Beşiktaş başkanı yaptığı dönemde Siyah-Beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu olarak görev yapmıştı.
Başka İsimlerde Var
Başkan Fikret Orman'a karşı başkanlık için hazırlıkta olanlar arasında Ethem Sancak, Haşmet Bedii Kürüm, İsmail Ünal, Hüsnü Güreli gibi isimler de bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)