E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta şok!---

Beşiktaş'ta şok!

Beşiktaş'ta şok!
23 Şubat 2012 - 13:51 borsagundem.com

Beşiktaş Yönetim Kurulu, toplu istifa gündem maddesiyle olağanüstü toplanıyor

Siyah-beyazlı kulüp yönetiminin toplu istifa gündemi ile yönetim kurulu toplantısı yapacağı ortaya çıktı.
Kulübün İkinci Başkanı Metin Keçeli, Radyospor'a yaptığı açıklamada bu açıklamada bu akşam saat 17:00'da olağanüstü bir toplantı gerçekleştirileceğini belirterek, "Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in de olağanüstü seçime kadar yönetimin Divan Kurulu'na sevk edilmesi yönünde bir talebi vardı. Yönetici arkadaşlarımızla bu konuyu konuştuk; bu akşam ise toplu istifa gündemiyle yönetim kurulu toplantısı yapacağız" dedi.
Siyah-beyazlı yönetimin bu akşamki toplantıda Pazar günü yapılacak Olağan Mali Genel Kurul'da yapılacak olan ibra oylamasının ardından toplu olarak istifa ederek olağanüstü seçimli genel kurula kadar yönetimle ilgili yetkiyi Divan Kurulu'na bırakmayı planladığı iddia edildi.
Metin Keçeli, daha önceden Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olmasıyla ilgili olarak, "Pazar günü öğlen kendisiyle yaptığım konuşmada niyetini anladım. Yapacak bir şey yok. Bir göreve talip olmuş bir insanı tutamazsınız. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 5,69
En Yüksek: 6,16
En Düşük: 5,69
Değişim -3,07 %
FK: 14,34
PD / DD: -2,25
İşlem Hacmi 286.735.385
Toplam Adet: 48.533.080
Ağırlıklı Ort.: 5,92
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)