E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta yaprak dökümü---

Beşiktaş'ta yaprak dökümü

Beşiktaş'ta yaprak dökümü
19 Mart 2012 - 07:46 borsagundem.com

Fernandes için 17 milyon Euro'ya Tottenham ile anlaşma sağladığı iddia edilen Beşiktaş'ta sıra şimdi Almeida'ya geldi

SABAH'ın geçtiğimiz hafta menajer Jorge Mendes'e, 'Sat' talimatı verdiğini duyurduğu Fernandes için Tottenham ile 17 milyon Euro'ya anlaşma sağlanırken, sıra takımın bir diğer yıldızı Almeida'ya geldi. Büyük bir ekonomik krizin içinde olan siyah-beyazlı kulüpte, Portekizli golcünün de sezon sonunda iyi bir rakama satılması planlanıyor. Bu konuda menajer Mendes'e, "Almeida için iyi bir kulüp bulup satalım" mesajı ileten siyah-beyazlıların, futbolcunun bonservis bedelini de en az 15 milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi. Haklarının yarısı Mendes'in elinde olan Almeida'nın 10 milyon Euro'nun üstüne gitmesi halinde satıştan yüzde 55 pay olacak olan Beşiktaş, Fernandes'ten sonra buradan da ciddi bir gelir elde etmeyi planlıyor.
QUARESMA DA LİSTEDE
Bu arada gönderilmesi gündemde olan bir diğer isim Quaresma... Beşiktaş bu üç oyuncunun satışından yaklaşık olarak 30 milyon Euro gelir bekliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)