E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan dev transfer---

Beşiktaş'tan dev transfer

Beşiktaş'tan dev transfer
25 Kasım 2011 - 03:31 borsagundem.com

Williams’ı transferiyle dikkatleri çeken Beşiktaş Milangaz, dün de L.Angeles Lakers’ın süper pivotu Lamar Odom’la el sıkıştı

VE Beşiktaş Milangaz bir dünya yıldızıyla daha anlaştı. Los Angeles Lakers’ın pivotu Lamar Odom, NBA’de devam eden lokavt süresince siyah-beyazlı formayı giyecek. Bu sezon Deron Williams gibi dünyanın en iyi oyun kurucuları arasında gösterilen bir süper yıldızı kadrosuna katan Beşiktaş Milangaz, dün geç saatlerde Lakers formasıyla 3 şampiyonluk yaşamış 32 yaşındaki oyuncuyla el sıkıştı.
ABD’Lİ yıldızla görüşen Beşiktaş Basketbol Şubesi Sorumlusu Şeref Yalçın, oyuncuyu 6 aylık süre için 700 bin dolara ikna etti. Önümüzdeki günlerde mukavelesinin gelmesi beklenen Odom için yönetim kurulundan alınacak onay sonrası resmi imza atılacak. Oyuncunun ücretini ise sponsor olarak Milangaz karşılayacak.
2010’DA Türkiye’de düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan ABD Milli Takımı’nın da pivotu olarak görev yapan Odom, geçtiğimiz sezon NBA’de de yılın en iyi 6. adamı seçildi. Sezonu 15 sayı, 9 ribaunt ve 3 asist ortalamasıyla tamamlayan Odom, 2004’ten beri Los Angeles Lakers forması giyiyor.
TOPLA oynamayı seven ve iyi oynayan bir uzun. Fiziğine oranla müthiş ribauntçu. Avrupa’da rahatlıkla pivot oynar. Topu da çok etkili kullanır. Williams dışında hem topa yön verecek ikinci oyuncu oldu hem de olağanüstü bir ribauntçu olduğu için Beşiktaş’ın sancılı olduğu bir konuda önemli bir katkı olacak. (KAAN KURAL/BİR GÖRÜŞ)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)