E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan Galatasaray'a 'salıncak' yanıtı: Edebinle sevin---

Beşiktaş'tan Galatasaray'a 'salıncak' yanıtı: Edebinle sevin

Beşiktaş'tan Galatasaray'a 'salıncak' yanıtı: Edebinle sevin
04 Ağustos 2024 - 09:50 borsagundem.com

Beşiktaş, Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaptığı "salıncak" paylaşımına Süper Kupa'da tarihi bir galibiyetle yanıt verdi. Siyah beyazlıların mesajı gündeme damga vurdu.

Beşiktaş Kulübü, Galatasaray karşısında alınan 5-0'lık Süper Kupa zaferinin ardından dikkat çekici bir açıklama yaptı. Galatasaray Kulübü'nün geçen sezonki "salıncak" paylaşımına yanıt niteliğinde bir açıklama yapan siyah beyazlılar, Galatasaray'a "Bir dahakine edebinle sevin" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın resmi X hesabı, Süper Lig maçında Beşiktaş'ı 1-0 yendikleri maçın ardından sarı lacivert bir salıncağa bindirilmiş kartal paylaşımı yaptı. Siyah beyazlıların sert tepki gösterdiği bu paylaşım, o dönem iki camia arasında gerilime sebebiyet verdi.

Galatasaray'ı Süper Kupa'da 5-0 yenerek tarihi bir galibiyet imza atan Beşiktaş Kulübü, maç sonunda sarı kırmızılı ekibin 'salıncak' paylaşımını hedef aldı:

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık mücadelesini başlattığı Samsun’a çıkmadan önce değerli annesi ve kız kardeşini, silah arkadaşlarının kurmuş olduğu ve Akaretler’de kapı komşuluğunu yaptığı Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne emanet etmiştir.

Anlaşılacağı üzere Beşiktaş Jimnastik Kulübü, kurulduğu günden beri yalnızca vatanına ve milletine yürekten bağlı cumhuriyetin kurucu kadrolarıyla aynı davanın içinde yer almış, sonucunda da milli irademizin nişanesi olan şanlı cumhuriyetimiz ilan edilmiştir.

Kendi iç sorunlarını örtbas etmek ve kitlelerini konsolide etmek için ezeli rakibine saygısızlık yapanlar, Türk sporunun temiz kalmasından çok, daha da kirlenmesine hizmet etmektedirler.

Yetkililer, söylemlerine göre haberlerinin olmadığını ve “bir çalışanlarının hazırladığı” malum içerikten dolayı paylaşımların ardından özür dilemişler ve gönderinin derhal kaldırılacağını beyan etmişlerdir.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, kendini kimseden özür dileyecek konuma düşürmez.

Ülkenin kurtarıcı ve kurucu iradesinin en önemli paydaşlarından biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne hiçbir hadsiz el dokunamaz, hiçbir kirli ağız leke konduramaz.

Her taraftar; takımının maçını heyecanla bekler, kazanmasını hayal eder. Sadece bizler, takımımızın nasıl oynayacağını ve nasıl kazanması gerektiğini deklare ederiz: “Şerefinle oyna, hakkınla kazan!”

Herkesin ezberinde olan bu şiarımıza sizler için tavsiye olması adına bir cümle daha ilave ederek manifestomuzu sonlandırıyoruz.

Bir dahakine edebinle sevin.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mg04 Ağustos 2024 18:31

    Bir gs’li olarak bu oaylaşım ned. BJK yönetimini taktir ve tebrik ediyorum.

  • Anti04 Ağustos 2024 10:47

    Burada yanlış olan gs fener bjk trabzon gibi takımlar yarıştan kopunca birini destek yapmaması lazim bence bundan kaynaklı bjk feneri ts nin görünürde gs desteklemesi yanlış 9lqn rekabet olsun kötü durumda bile olsalar birbirlerini yenmeye çalışsınlar