E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan G.Saray'a transfer---

Beşiktaş'tan G.Saray'a transfer

Beşiktaş'tan G.Saray'a transfer
20 Haziran 2011 - 23:51 borsagundem.com

5 yıldır Beşiktaş forması giyen yıldız oyuncu Galatasaray ile anlaştı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Beşiktaş Cola Turka'da forma giyen Cevher Özer ile iki yıllık anlaşmaya vardı.
Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde ''Cevher Özer Galatasaray'da'' başlığıyla yapılan açıklamada, Cevher ile iki senelik kesin anlaşmaya vardığı bildirildi.
Açıklamada, Cevher ile ilgili şu bilgiler verildi:
''Dört numaralı pozisyonda görev yapabilen 2.05 metre boyundaki Cevher Özer, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ndeki 32 maçta 11,2 sayı ve 5,1 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.''
ERGİN ATAMAN: "HABERİM BİLE YOK"
Bu arada Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman, bugün basında çıkan "Aslan gözünü Cevher'e dikti", "Beşiktaş'ta kriz büyüyor" haberlerinin ardından Haber1903'e açıklamalarda bulundu.
İşte Ataman'ın yaptığı açıklamalar: 
HAYIRLI UĞURLU OLSUN -
Galatasaray C.C ile anlaştığı söylenen Cevher Özer ve Banvit ile anlaştığı iddia edilen Serkan Erdoğan hakkında Ergin Ataman, " Benim hiç bir şeyden haberim yok. Ama herşey olabilir. Cevher kontratı biten bir oyuncu. Tercihini Galatasaray'dan yana kullanmış olabilir. Serkan ile Cevher bizim takımda tutmayı planladığımız oyunculardı. Serkan Erdoğan ve Cevher Özer bekleselerdi, anlaşma durumumuz vardı. Ama onlar beklemediler. Takımda komple bir değişim olacak. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.
GELİŞMELERİ BEKLİYORUZ 
Beşiktaş basketbol takımının sponsporluk konusuna değinen Ataman, "Biz sponspor ile ilgili gelişmeleri bekliyoruz. Bu konuları sizin yönetime ulaştırmanız gerekmektedir. Sponspor ile ilgili gelişmelere devam ediyor. Benim de bilgim sizin kadar. Olumlu gelişmeler var. Ama bu gelişmeler sonuçlanıncaya kadar biz beklemedeyiz. " dedi.
 HİÇBİR ŞEYDEN HABERİM YOK
Siyah-beyazlı yönetim yaptığı son tebligat ile Bekir, Cüneyt ve Serhat'a günde üç antrenman zorunluluğu koymasınıda değerlendiren Ataman, "Olay benim dışımda gerçekleşen bir durum. Benim hiçbir şeyden haberim yok." diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)