E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş’tan örnek tavır---

Beşiktaş’tan örnek tavır

Beşiktaş’tan örnek tavır
26 Kasım 2011 - 08:28 borsagundem.com

Başkan Yıldırım Demirören, küfre karşı olduklarını göstermek için PFDK'nın verdiği cezalara itiraz etmeyeceklerini açıkladı

Beşiktaş ile birlikte Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığını da yürüten Yıldırım Demirören, küfrü önleme konusunda bir ilke imza attı, Galatasaray maçı nedeniyle verilen cezalardan dolayı Tahkim Kurulu'na itiraz etmeyeceklerini açıkladı.
Siyah-beyazlı taraftarın büyüklüğüne dikkat çeken Başkan Demirören sözlerini şöyle sürdürdü:
"Her zaman ilklere imza atmışlardır. Onlardan bir ilke daha imza atmalarını, küfür konusunda bir milat yaratmalarını istiyorum. Bu nedenle Galatasaray maçında edilen küfürler nedeniyle PFDK’ya verilişimiz konusunda ben bir ilke imza atacağım. Bu yüzden Tahkim Kurulu’na gitmeyeceğiz. Cezamızı çekeceğiz. Ayrıca hatırlatmak istediğim bir husus daha var. Kötü tezahürat nedeniyle sınırdayız. Yani bir kez daha küfür edilirse bu kez sınırdan bir daha kapama yaşayacağız. Kötü tezahürat yüzünden kulübün binlerce lirası gidiyor. Büyük Beşiktaş taraftarından anlayış bekliyorum. Ve bir şey daha istiyorum. Benim bir de Kulüpler Birliği elbisem var. Orada küfre ne kadar karşı olduğunu belirtsem de kendi kulübümün tavrı benim için başka bir mana taşır. Onlardan ricam, küfrü benliğimizden çıkarıp atalım. Yerine rakibi kızdıracak başka tavırlar alalım. Beşiktaş seyircisi istendiği an bunu da yaratır."
‘Kulüp yıpranıyor’
Beşiktaş’ı saygın ve güvenilir bir kulüp haline getirdiklerini, bunun için gece-gündüz çalıştıklarını ifade eden siyah-beyazlıların patronu, "Bizim bu durumumuzu çekemeyenler bir bardak suda fırtına kopartmak istiyorlar. Çünkü kongre zamanı yaklaşıyor. Birileri durup dururken laf taşıyor. Bu dedikodular Beşiktaş’ı yıpratıyor. Bizim birlik olmamız lazım. Kenetlenelim ki büyüklüğümüz karşısında bize çarpan yıkılsın. Ama görüyorum ki bazı kişiler Beşiktaş üzerinden topu atıyor. Bu durum kulübü zedeliyor. Artan itibarımızı hırpalıyor. Bunlara izin vermememiz lazım" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)