E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan tarihi galibiyet---

Beşiktaş'tan tarihi galibiyet

Beşiktaş'tan tarihi galibiyet
01 Aralık 2012 - 21:47 borsagundem.com

Beşiktaş, deplasmanda Orduspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı

Son 2 haftada 8 gol atarak galip gelen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Orduspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Siyah-beyazlılar bu galibiyetle deplasmanda Orduspor'u ilk kez yenmiş oldu.Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri 34. dakikada kaptan İbrahim Toraman ile 54. dakikada Oğuzhan Özyakup kaydetti. Ev sahibi Orduspor'un tek golünü ise 24. dakikada Hasan Kabze attı.
Galibiyet serisini 3 maça çıkaran Beşiktaş puanını 25'e yükselterek 2. sıraya yerleşti. Hector Cuper'in öğrencileri ise 18 puanla 11. sırada kaldı.
Siyah-beyazlılar, ligin 15. haftasında sahasında Eskişehirspor'u konuk ederken Orduspor da deplasmanda Bursaspor ile mücadele edecek.
Bu sezon maçlarının bol gollü geçmesi dikkatlerden kaçmayan Beşiktaş, 14. hafta maçından sonra ligde attığı gol sayısını 32'ye çıkardı. Siyah-beyazlılar son 6 haftada 19 gol attı.
Fernandes kadroda yok
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle Portekizli golcü Manuel Fernandes maç kadrosunda yer almadı. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sergilediği oyunun yanı sıra, 5 gol atıp ve 6 asist yaparak siyah-beyazlıların skorlarına büyük katkı sağlayan Fernandes, sakatlığı nedeniyle Ordu deplasmanında takımını yalnız bıraktı. Kırmızı kart cezalısı Almeida ise cezasını hafta içi oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında çekerek takımdaki yerini aldı.
Orduspor'da 5 eksik
Orduspor'da ise sakatlıkları devam eden David Barral, Agustin Garcia, Onur Tuncer ve Selçuk Şahin'in yanı sıra sarı kart cezalısı Miguel Garcia 18 kişilik maç kadrosuna dahil olamadı.
Yoğun güvenlik önlemi
Maç öncesi Ordu Emniyet Müdürlüğü'nce şehirde ve stat çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Stat çevresi ve içerisinde 500'ü polis, 500'ü de özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplam bin personel görev yaptı. Karşılaşmayı, KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar da izledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,04
En Yüksek: 6,28
En Düşük: 5,47
Değişim 5,78 %
FK: 15,23
PD / DD: -2,39
İşlem Hacmi 990.443.291
Toplam Adet: 162.511.706
Ağırlıklı Ort.: 6,13
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)