E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBEŞİR ATALAY'A 'TORUNLAR' SORUSU---

BEŞİR ATALAY'A 'TORUNLAR' SORUSU

BEŞİR ATALAY'A 'TORUNLAR' SORUSU
27 Mart 2010 - 11:08 borsagundem.com

CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, Torunlar Gıda tarafından satın alınan İstanbul Şişli’deki bir arazi üzerine Planlama Müdürlüğü’nün karşı çıkmasına rağmen 37 katlı bir gökdelen yapılmasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından izin verildiğini ifade etti.

CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, “Plan değişikliğinin kabul edilmesinin nedeni Torunlar Gıda’nın sahibi olan Aziz Torun’un Başbakan’ın yakın arkadaşı olması ile AKP’nin yardım olarak dağıttığı gıdaların alındığı şirket olması mıdır?” diye sordu. Soysal, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın yanıtlaması istemiyle TBMM'ye sunduğu soru önergesinde İstanbul Şişli ‘de bulunan 15 bin metrekarelik arsanın TMSF tarafından Torunlar Gıda’ya satıldığını ve araziye devasa bir gökdelen yapılacağını belirtti. Soysal, Torunlar Gıda’nın yaptığı plan değişikliğiyle arsanın satışı sırasındaki inşaat izninin 5 katın üzerinde inşaat alanı sağladığını ve Planlama Müdürlüğü’nün olumsuz görüşüne karşın plan değişikliğinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce onaylandığını kaydetti. MİLLİYET

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)