E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBeyaz Saray kısa liste hazırlığı---

Beyaz Saray kısa liste hazırlığı

Beyaz Saray kısa liste hazırlığı
28 Haziran 2013 - 08:47 borsagundem.com

FED Başkanı Ben Bernanke'nin yerine geçecek isimler için kısa listeyi oluşturdu

Yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Beyaz Saray, 31 Ocak'ta görevinden ayrılacak olan FED Başkanı Ben Bernanke'nin yerine geçek ismi belirlemek için, bir kısa aday listesi oluşturuyor. Verilen bilgilere göre kısa liste oluşturma çabalarını, Beyaz Saray'dan bir çok yetkilinin desteği ile Hazine Bakanı Lew yürütüyor.
Ancak kaynaklar, kısa listede kimlerin olduğu konusunda bilgivermiyorlar. Janet Yellen, Lawrence Summers ve Timothy Geithne, kısa listede yer alması muhtemel isimler arasından öne çıkıyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı30 Haziran 2013 08:21

    Bazen sade vatandaş olduğuma şükrediyorum. Ömür boyu bir tiyatroda sabit bir rol almak bana göre değil. Adam bir laf söylüyor. Tepki büyük olunca başkalrı düzeltiyor. Adam aslında şunu demek istedi siz yanlış anladız diye. Bu şekilde bu para sitemi gitmez, insanlardan bağımsız bir sistem gelişmeli. Ama arada spekülatörlerin canına okunmalı. Bana göre enflasyon -2 veya -1 puan faiz yeterli. Şu an en güvenilir merkez bankası TCMB. Artık hesap edin diğerlerinin durumunu.