E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'da bir istifa daha---

Beyaz Saray'da bir istifa daha

Beyaz Saray'da bir istifa daha
12 Ekim 2019 - 06:40 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, Ulusal Güvenlik Sekreteri McAleenan'ın istifa ettiğini açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump Cuma günü yaptığı açıklamada, Ulusal Güvenlik Genel Sekreteri Kevin McAleenan'ın istifa ettiğini ve yeni bir genel sekreterin gelecek hafta seçileceğini söyledi.

McAleenan, başkanın İç Güvenlik Sekreteri Kirstjen Nielsen'in istifasını istemesinden bu yana görevini bırakan dördüncü kişi oldu.

Sekreterlik görevine başlamadan önce, McAleenan, İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) altında faaliyet gösteren birimlerden biri olan ABD Gümrük ve Sınır Koruması komisyon üyeliği yaptı.

Trump, “Hükümeti yıllar sonra, şimdi Kevin, ailesiyle daha fazla zaman geçirmek ve özel sektöre gitmek istiyor” dedi.

Trump, Ulusal Güvenlik Genel Sekreterliği için yeni içmi gelecek hafta açıklayacağını belirterek, ""Çok harika aday ”dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : ))12 Ekim 2019 15:29

    ypg ve teör grupları ile plan program yapan ABD başarısızlık karşısında, istifalar ve görevden almalarla çalkalanmaya başladı.. Kürd devleti kurmak isteyen abd, kurdugu ypg ordusunun cılız ve etkisizliği karşısında hayal ve hüsrana uğradı. O bakımdan istifalar görevden almalar gelecektir. zeytin dalındada oldu bu olaylar... Orta doğu planı ve kürt devleti yine çökecek. Hayal...  Türkiye Ben türküm diyene kucak açıyor. orda doğuda ayrım yapmıyor, ABd ayrım yaparak ayrışma sağlamak istiyor. arapl.türk. kürt. yani orda doğuda etnik ayrım var dedirtiyor...