E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'da çatırdama: Basın sözcüsü istifa edecek---

Beyaz Saray'da çatırdama: Basın sözcüsü istifa edecek

Beyaz Saray'da çatırdama: Basın sözcüsü istifa edecek
02 Nisan 2022 - 12:35 borsagundem.com

Beyaz Saray basın sözcüsü Jen Psaki’nin haber kanalı MSNBC’de sunucu ve analist olarak görev almak üzere Beyaz Saray’dan istifa etmeye hazırlandığı bildirildi.

Beyaz Saray basın sözcüsü Jen Psaki'nin bir haber kanalına transfer olmak için istifa etmeyi planladığı ortaya çıktı.

Axios sitesinin haberine göre Psaki, MSNBC'yle anlaşmak üzere ve gelecek ay Beyaz Saray'daki görevinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Psaki'nin istifa kararı, kasımda ABD'de düzenlenecek ara seçim öncesinde Amerika Birleşik Devletleri başkanı Joe Biden'ın yönetiminde yaprak dökümü yaşandığı iddialarını güçlendirdi. Beyaz Saray'ın üst düzey iletişim direktörlerinden Mariel Saez de kısa bir süre önce görevden ayrılmıştı.

43 yaşındaki Psaki, günlük basın toplantılarıyla Biden yönetiminin en medyatik isimleri arasında yer alıyor. Psaki'nin MSNBC'de sunucu ve analist olarak görev alması bekleniyor.

Kasımda düzenlenecek ara seçimde Demokrat Parti'nin Temsilciler Meclisi ve Senato'da çoğunluğu kaybedebileceği belirtiliyor.
(Sözcü)

Biden düğmeye bastı, savaşın seyri değişebilir

Biden’ın petrol kararı piyasaları nasıl etkileyecek?

Biden ile Putin görüşecek mi? Beyaz Saray’dan açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)