E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden net konuştu: Hiçbir yere gitmiyorum!---

Biden net konuştu: Hiçbir yere gitmiyorum!

Biden net konuştu: Hiçbir yere gitmiyorum!
05 Temmuz 2024 - 07:09 borsagundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, bir kaç gündür sıkça dile getirilen 'adaylıktan çekilme' çağrılarına karşı net konuştu. Biden, ''Beni yakaladın dostum. Hiçbir yere gitmiyorum" dedi

ABD Başkanı Joe Biden, "hiçbir yere gitmiyorum" diyerek, adaylıktan çekilme çağrılarını bir kez daha reddetti.

81 yaşındaki Biden, geçen hafta Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'a karşı tökezleyen bir tartışma performansının ardından fiziksel ve zihinsel zindeliği hakkındaki şüpheleri yatıştırmak için artan bir baskı altında.

''MÜCADELEYE DEVAM''

Biden, dün Bağımsızlık Günü kutlamasında kendisine "mücadeleye devam et" diye bağıran bir destekçisine hitap ederek, yarışı bırakmaya niyeti olmadığını yineledi. "Beni yakaladın dostum. Hiçbir yere gitmiyorum" dedi.

Biden, Wisconsin'deki bir radyo istasyonunda yayınlanan ve önceden kaydedilmiş bir röportajda da mücadeleye devam etme sözü verdi ve bocalayan münazara performansını "kötü bir gece" olarak tanımladı. "Batırdım. Bir hata yaptım" diye konuşan Biden. "Bu sahnede 90 dakika demek. Benim 3,5 yılda yaptıklarıma bak" dedi.

Biden adaylıktan çekiliyor mu? Beyaz Saray'dan açıklama

 

Joe Biden başkanlık yarışından çekilmeyi değerlendiriyor

 

ABD'de şok anket! Biden'ın sağlığı başkanlığa uygun değil

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NUSRET ALİBEYSOY05 Temmuz 2024 11:20

    Bizim rahmetli Bülent Ecevit e benziyor.

  • kaportacı salim usta sanayiden05 Temmuz 2024 08:09

    bu baydın zaten insan değil.replüktermi ne .dünya dışı varlık .devamşlı iletişimde dışardan .bazan bunun gece uzaya çıkıp dünyayı dolaştığı söyleniyor.bazan görünmez olup istediği yere istediği kılıkta gidiyor bu .yeni kurtarıcı bu baydın .