E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiBilkom'un ''Digital Ege''si İzmir'de---

Bilkom'un ''Digital Ege''si İzmir'de

Bilkom'un ''Digital Ege''si İzmir'de
01 Haziran 2012 - 15:32 borsagundem.com

Bilkom, Dijital Başkent etkinliğinden sonra İzmir'de düzenlediği Dijital Ege ile teknolojinin hayata yansıyan etkilerine ışık tuttu.

 Bilkom açıklamasına göre, Bilkom dijital değişimin fitilini ateşlemek için, 2011 Kasım ayında, Ankara'da gerçekleştirdiği, büyük bir coşku ve beyin fırtınası şeklinde geçen Dijital Başkent etkinliğinden sonra, şimdi de aynı fırtınayı Dijital Ege etkinliği ile İzmir'de estirdi. 
Dijital Ege etkinliğinde dijitalleşme ile gelen değişimin ülkemizdeki yansımalarına bu kez İzmir'den ayna tutuldu 
Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ''Türkiye'nin dijital yaşam koçu misyonları doğrultusunda çağa uygun dijital platformlar yaratmaya devam edeceklerini'' söyledi. 
Mobil teknolojilerin kent insanının yaşamının her alanındaki yansımalarına ayna tutmak amacı taşıyan Dijital Ege etkinliğinde güncel teknoloji trendlerinin yanı sıra Apple, Adobe ve Graphisoft markalarının dijital dönüşümdeki rolünü tartışmaya açtıklarını ifade eden Varlık, ''Bilkom güvencesiyle Türkiye'de kullanıcılara sunduğumuz, dünyada alanında öncü Apple, Adobe ve Graphisoft markalı ürünler toplumun her kesiminin dijitalleşme sürecine destek oluyor. 
Bu da bizi Türkiye'nin dijitalleşme yolunda önemli ve kritik destekçisi haline getiriyor. Medya, teknoloji, sağlık ve eğitim ile inşaat/mimarlık alanında sektörünün ünlü isimlerinden oluşan dijital yaşam koçlarımızın hazırladığı sunumlar ve workshop'larla dijital yaşamın sosyal, kültürel ve ekonomik boyutlarına dikkat çekeceğiz. Dijital çağa yakışır şekilde düzenlediğimiz bu önemli etkinliğin katılımcılarımıza yepyeni açılımlar sağlayacağına inanıyoruz'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)