E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBir günde 1.000.000---

Bir günde 1.000.000

Bir günde 1.000.000
30 Ağustos 2011 - 13:21 borsagundem.com

Sarı-lacivertliler'in hedefi, 4 Eylül'de Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerium'dan bir günde 1 milyon liralık alışveriş yapmak.

Şike soruşturması patladığından beri tepkilerini çeşitli şekillerde ortaya koyan, yaptıkları eylemlerle kulüplerine destek çıkan Fenerbahçeli taraftarlardan yeni eylem planı.
Şampiyonlar Ligi’ne katılmaktan men edilme kararı sonrası yaşanacak gelir kaybını ortadan kaldırmak için Başkan Aziz Yıldırım’ın “1 milyon Taraftar Kart” rüyasını gerçekleştirmek üzere büyük bir harekat başlatan taraftarlar, şimdi de Fenerium eylemi başlattı.
İnternetteki paylaşım siteleri kanalıyla taraftar grupları tarafından kararlaştırılan bu son eylem, Fenerium’dan bir günde 1 milyon liralık alışveriş yaparak, hem kendilerine ait rekoru kırmak hem de kulübe maddi destek sağlamak.
4 Eylül Pazar günü düzenlencek eylemin sloganı, “1 günde 1 milyon” olarak belirlendi. Bu amaçla tüm taraftarlar, internet siteleri kanalıyla pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı altındaki Maraton tribünü Fenerium mağazasına davet edildi.
Kadıköy’de derbi maç günü maraton Fenerium mağazasının 650 bin lira ile rekor ciro yaptığı hatırlatılan davette, “Kötü demeye dilimizin varmadığı bu zor günlerde kendi rekorumuzu kendimizin kırması için 1 milyon liralık alışveriş çağrısı yapmış bulunmaktayız.
Maraton Fenerium mağazası 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 28 Ağustos-04 Eylül 2011 tarihleri arasında Fenerium’dan alışveriş yapacak tüm taraftarlarımıza ve derneklerimize A takım, formalar ve yeni sezon hariç, kasada bütün ürünlerde yüzde 25 indirim uygulanacaktır” denildi.
Yönetimden teşekkür
Fenerbahçe Yönetimi, taraftarlarının verdiği desteğe, resmi internet sitesi aracılığıyla teşekkür etti.
Yapılan açıklamada, “Yaşamakta olduğumuz süreçte en büyük gücümüz büyük Fenerbahçe taraftarıdır. Bugüne dek kulübümüze faks, e-mail ve telefon mesajları ile desteğini ileten, Fenerium mağazalarımıza rekor cirolar yaptıran, Taraftar Kart’ı 1 milyon rakamına doğru hızla koşturan, yeri geldiğinde sokağa çıkıp demokratik kurallar çerçevesinde tepkisini gösteren, formasını üzerinden çıkarmayan, evine iş yerine bayrağını asan, bizlere ne kadar büyük bir aile, ne kadar büyük bir güç olduğumuzu hissettiren büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederiz.
12. Adam’ın bu eşi benzeri görülmemiş desteğini, kulübünü sahiplenmesini Fair Play ruhu çerçevesinde sürdürmesini ve camiamızın farkını göstermeye devam etmesini bekliyoruz. Teşekkürler 12 numara” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)