E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiBir hisse için 'AL' tavsiyesi---

Bir hisse için 'AL' tavsiyesi

Bir hisse için 'AL' tavsiyesi
18 Haziran 2013 - 09:50 borsagundem.com

Yapı Kredi Yatırım, bir hisse için hedef fiyatını artırarak, tavsiyesini 'TUT'tan 'AL'a yükseltti

Yapı Kredi Yatırım, Arçelik için hedef fiyatını 11.41 TL'ye, tavsiyesini ise 'TUT'tan 'AL'a yükseltti. Yapı Kredi Yatırım, konu ile ilgili  raporunda, şu değerlendirmelere yer verdi:
"Arcelik için tahminlerimizdeki yukarı yönlü revizyon sonucu fiyat hedefimizi 14.41TL'ye yükseltiyoruz. Fiyat hedefimiz 4% temettü verimi ile birlikte önümüzdeki 12 ay içerisinde 21%'lik bir getiri potansiyeli sunduğundan hisse için tavsiyemizi TUT'tan AL'a yükseltiyoruz. Düşen emtia fiyatları (çelik ve bakır) ve zayıf TL'nin yılın geri kalanında şirketin finansal performansına önemli bir katkı yapmasını bekliyoruz. 2013 yılı için FAVÖK ve net kar tahminlerimiz piyasa beklentisinin sırasıyla 7% ve 6% üzerinde. Hisse benzer şirketlere göre 2013 F/K ve FD/FAVÖK çarpanlarında 12% ve 3% iskontolu işlem görmekte olup, şirketin önümüzdeki iki yıllık dönemde daha güçlü büyüme beklentilerini (yıllık 24% net kar büyümesine karşılık benzer şirket ortalaması 14%) gözönüne aldığımızda oldukça cazip olduğunu düşünmekteyiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)