E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBir iş insanı, o ilçenin tüm veresiye borçlarını ödedi---

Bir iş insanı, o ilçenin tüm veresiye borçlarını ödedi

Bir iş insanı, o ilçenin tüm veresiye borçlarını ödedi
11 Mayıs 2020 - 23:15 borsagundem.com

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bir iş adamı tarafından ilçede bulunan tüm bakkal ve marketlerde bulunan veresiye borçları ödendi.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bir iş adamı, yaklaşık bin ailenin borcunu ödedi. Acıgöl Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'da yaşayan, isminin duyurulmasını istemeyen Acıgöllü bir iş adamı belediye yetkilileri ile irtibata geçerek, ilçe halkının bakkallara olan borçlarını ödemek istedi.

İş adamının bağışını belediyeye göndermesinin ardından zabıta ekipleri mahalle bakkallarına olan borçları ödeyerek veresiye defterlerini teslim aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, "Anadolu insanının yardımlaşma duygusu asırlardır devam etmektedir. Gizli kahramanımız tüm ilçe halkının bakkallara olan borçlarını ödedi. Bizler de teslim aldığımız veresiye defterlerini paketleyip kendisine teslim ettik" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adaletli vergiler12 Mayıs 2020 03:49

    Kardeşim bu da yanlış tıpkı yüksek maaş alana da düşük maaş alana da zengine de bin lira bayram ikramiyesi gibi. Bazısı bakkala borç takmayı seviyor, bazısı toplu veriyor. Yani her bir borcu olan ihtiyaç sahibi değil. Bakkala borcu olan gerçek fakirlerin hem borcu kapatılsın hem de ceplerine para konsun.

  • mehmet ayper12 Mayıs 2020 01:57

    artık kızılaya kimse inanmıyor kendin görecen kendin yardım yapacan

  • kızılay sana ne yaptı12 Mayıs 2020 10:41

    Bu olayı da Kızılay'a bağlamayı başardın.Ne alıp veremediğin var Kızılay'la.Sanki eskiden bakkal defterlerinde yazılı borçlar Kızılay vasıtası ile mi kapatılıyordu.Saçma sapan laflar etmeyi yorum yapmak sanıyorsunuz.Kötü niyetli olmak ne kadar zor.Sana da yazık.Ne yapsam da bir fesatlık bulsam diye kendini bitiriyorsundur.

  • Metin12 Mayıs 2020 01:10

    Allah razı olsun rabbim ona daha çok versin

  • Numan11 Mayıs 2020 23:41

    Helal olsun Allah refahini artırsın bol kazançlar versin yardım böyle olur