E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBir oy bile çok önemli---

Bir oy bile çok önemli

Bir oy bile çok önemli
13 Mayıs 2011 - 06:50 borsagundem.com

Galatasaray’da başkanlık koltuğunun en güçlü adayı, kongre üyelerini sandığa davet etti

Galatasaray’da yarın yapılacak olağanüstü seçim öncesi heyecan dorukta.
Başkanlığın en güçlü adayı olarak gösterilen Ünal Aysal, Milliyet’e yaptığı özel açıklamada kongre üyelerini, “Kurtuluş Projesi”ne destek vermeye çağırdı. Aysal, rakiplerinin kongreye katılımın düşük olmasını istediklerini, ancak kendilerinin bütün kongre üyelerini Galatasaray Lisesi’ndeki seçime beklediklerini dile getirdi.
Sarı-kırmızılı başkan adayı, “Galatasaraylının kulübüne sahip çıkma zamanıdır. Katılımın fazla olmasını arzu etmeyen, karambolde kendilerine başkanlık yolunun açılacağını düşünenlere en iyi yanıtı cumartesi günü kongre üyelerimiz verecektir. Bir oyun bile bizler için büyük anlamı var. Çünkü katılım ne kadar yüksek olursa, iktidara gelecek yönetim genel kurulun o kadar güvenini ve desteğini almış olur” diye konuştu.

İlk 100 gün hedefi!
Ünal Aysal yapacaklarını 3 döneme ayırdığını tekrarladı. Aysal, ilk olarak genel kurul üyelerine futbol başta olmak üzere, diğer amatör branşlarda da şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratacaklarının müjdesini verdi. İlk 100 günde, sportif hamleler ile mali konuların öncelikli olacağını kaydeden Ünal Aysal, takımın başına herkes tarafından saygı duyulan bir teknik adamı getireceğini açıkladı.
Diğer adayların da mali tabloyla ilgili iyimser söylemlerde bulunduğuna dikkat çeken Aysal, “Parayı bulduk demek kolay. Ama kaynağını kimse açıklamıyor” ifadesini kullandı.

milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)