E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBir şike depremi daha---

Bir şike depremi daha

Bir şike depremi daha
26 Ekim 2012 - 18:56 borsagundem.com

İtalya'da Napoli'nin ve 2 futbolcunun ismi şike soruşturması kapsamında geçiyor ve bu yüzden Napoli puan silme cezası alabilir

İtalya Serie A takımlarından Napoli şike iddiası ile karşı karşıya kaldı. İtalyan takımının eski kalecisi Matteo Gianello'nun açıklamaları, Napoli'nin başını ağrıtacak gibi gözüküyor. Gianello'nun, 2010 yılında Sampdoria ile oynanan bir maçta sonucu etkilediğinin ortaya çıkmasından sonra gözler Napoli kulübüne çevrilmiş durumda. Bu maçta Paolo Cannavaro ve Gianluca Grava, Gianello'nun şike yapmaya yönelik teklifini geri çevirmiş olmasına rağmen ceza alabilirler. Cannavaro ve Grava'nın ceza alma nedeni ise maçta şike yapılacağını bildikleri halde yetkililere bilgi vermemeleri olarak gösteriliyor. Buna benzer bir cezayı Juventus teknik direktörü Antonio Conte almıştı. İtalyan teknik adam bir maçta şike yapılacağını bildiği halde yetkililere haber vermemişti. Napoli'nin de İtalyan Futbol Federasyonu'nun soruşturması kapsamında puan silme cezası alabileceği konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)