E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBir şok da Rıdvan'dan---

Bir şok da Rıdvan'dan

Bir şok da Rıdvan'dan
25 Ağustos 2011 - 11:29 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi kararına her dakika tepkiler artarken en ilginç açıklama NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den geldi

FBTV'ye bağlanarak tepkisini dile getiren Dilmen, "Kendimi bu dakikadan sonra futbolun içerisinden çıkarıyorum" dedi. Rıdvan Dilmen'in yorumculuğu bırakacağı ifade edildi.
İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları...
"Ben Fenerbahçe hatalıdır hatasızdır demiyorum. Diyelim ki Beşiktaş ve Trabzonspor ile ilgili problem çıkarsa UEFA Türkiye'ye ceza vermeyecek mi?
Aydınlar, "Şampiyonlar Ligi çok önemlidir" diyor, bizim ligimiz de çok önemlidir. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidiyorum diye yatırım yapsaydı bunu kim telafi edecekti? UEFA'nın bu kararı aldığına inanmıyorum. Bu işten yargılanan 4-5 takım var. Neden Fenerbahçe'ye ayrıcalık yapılıyor diyorum. Ben Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe'nin bu ligde oynamasını istemiyorum.
15 Ağustos'tan önce TFF açıklama yapmıştı. Ne oldu da değişti? UEFA'nın "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılamaz" yazısını görürsem o zaman inanırım, tatmin olurum.
Kendimi bu dakikadan sonra futbolun içerisinden çıkarıyorum."  

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • del26 Ağustos 2011 12:14

    olaya fb li gs li diye baktığını iddia eden siz yazar arkadaşlar en az rıdvan kadar taraflı davranıyorsunuz. fb nin men edlimesinin nedeni kesinleşmiş bir suç değil sadece şüpheli olmasıdır. netekim fb şüpheli olduğu için men edilirken bir tarafta kulüp başkanına yurtdışı yasağı, diğer tarafta yönetici ve hatta teknik direktörü tutuklu bulunacak kadar şüpheli iki takımın avrupaya gitmesi elbette adaletsizliktir.

  • nafi25 Ağustos 2011 13:32

    Sen yorumculuğu hemen bırakman gerekiyor sen yarın öbür gün bjk -gs-yorumlarken biz senin yorumuna ne kadar inanacağız sen taraftarlık yapıyorsun yok öbür takımları neden men etmediler bir yorumcuya yakışırmı bu laf sen aynı zamanda bu takımlarıda yorumlayıp ekmek yiyiyorsun sen sanki bilmiyormusun aziz yıldırımın yediği haltları yazıklar olsun sana ....

  • can25 Ağustos 2011 12:43

    ekrandan kazandığın milyon dolarlar yeter sana bencede bırakmalısın artık biraz rahat eder ortalık..

  • hure wanabe25 Ağustos 2011 12:34

    bu fb'li herkesin ortak hastalığıdır. konu fb olursa, en aklı başında bildiğimiz adam dahi aklı selimini yitirir abuk subuk önerilerle gelir.

  • 25 Ağustos 2011 11:41

    RIDVAN BEY BU KONUDA TARAFTAR OLARAK DEĞİL GERÇEKÇİ OLMAK DÜŞÜNMEK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.