E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBir zamanların 'ayısı' alın diyor---

Bir zamanların 'ayısı' alın diyor

Bir zamanların 'ayısı' alın diyor
13 Ocak 2016 - 13:14 borsagundem.com

Stratejist Gerard Minack, borsalar için tavsiyede bulundu

Wall Street'ın 'ayı piyasası' beklentisi en yüksek isimlerinden, stratejist Gerard Minack, 2016 yılı ilk yarısı için borsalarda alım tavsiyesinde bulundu.

Business Insider sitesinde yer alan habere göre, Morgan Stanley'nin eski küresel stratejiler birimi başkanı Minack, önümüzdeki aylarda küresel çapta bir çok nedenin bir araya gelip, dünya borsalarında yükseliş yaratacağına işaret etti.

Sydney'de faaliyet gösteren stratejist, başlıca nedenleri El Nino kasırgasının küresel üretimi artırması, ABD'deki saatlik çalışma ücretlerindeki artış, enflasyon yaratması beklenen petrol fiyatları gidişatı ve yatırımcıların ABD faiz stratejisi konusunda daha şahin bir bakış açısına sahip olması olarak sıraladı.

Minack'ın satın alın yönündeki yorumu dikkat çekici çünkü kendisi daha önce küresel borsaların her zaman aşırı değerli olduğuna işaret ederdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • barış d.13 Ocak 2016 18:18

    söyleyin o bir zamanların ayısına milleti kandırmasın.he he alın alın da görün ayının yavrusunu ;)

  • petrol tehlikeli düşebilir?13 Ocak 2016 17:05

    s.chartered analizinde prtrol 10 dolarlı seviyelere inerse 9 ülke iflas edecek haberi var bugün haberlerde buna dikkat etmeli borsalarda.

  • minnacık! keriz arıyor!!13 Ocak 2016 16:54

    elinde kalan malları başka nasıl satacak tabbi ki keriz aramakta minack