E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBirçok şehir için sağanak uyarısı---

Birçok şehir için sağanak uyarısı

Birçok şehir için sağanak uyarısı
30 Haziran 2024 - 12:52 borsagundem.com

Meteoroloji, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Akdeniz'de birçok şehir için sağanak yağış bekliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) güncel hava tahminlerini duyurdu. Beklentilere göre, Karadeniz'in orta ve doğu bölgeleri ile Doğu Anadolu'nun büyük bir bölümünde sağanak yağışlar etkili olacak. Yağışların ayrıca Akdeniz Bölgesi'nin doğusunda da görüleceği tahmin ediliyor.

BİRÇOK KENT İÇİN UYARI

MGM tarafından yapılan son tahminlere göre bugün ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Sinop, Kastamonu kıyı kesimleri, Tokat, Sivas'ın doğu çevreleri, Van, Osmaniye, Hatay'ın kuzey ve batısı, Mersin'in iç kesimleri, Adana'nın doğu çevreleri ile Kahramanmaraş'ın güney ve batısının yerel yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; öğle saatlerinden sonra ve akşam ilk saatlerde Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. (Sözcü)

Meteoroloji'den 6 şehir için fırtına uyarısı

 

Meteoroloji'den o bölgeye sağanak yağış uyarısı!

 

Meteoroloji'den yeni hafta için uyarılar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)