E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST-100 PPK öncesi nasıl açılacak---

BİST-100 PPK öncesi nasıl açılacak

BİST-100 PPK öncesi nasıl açılacak
20 Aralık 2016 - 09:05 borsagundem.com

Şeker Yatırım sabah raporunda BİST-100 endeksi ve piyasalardaki beklentileri değerlendirdi

Haftaya hafif alıcılı bir seyirle başlayan BIST 100 Endeksi günün devamında dar bant aralığında sıkışık bir seyir izledi. Günün ikinci yarısında satışların etkisinde 77.200 seviyeleri altına sarkan Endeks günü %0.6 düşüşle 77.158 seviyesinden tamamladı. Bugün tüm gözler Saat 14:00’te açıklanacak Merkez Bankası PPK toplantısında olacak. Beklentiler MB Para Kurulu’nun toplantısında politika faizinde ve faiz koridorunun üst bandında 25 baz puan artırması yönünde yoğunlaşırken 50 baz puan artış bekleyenler
de bulunuyor (Şeker beklenti: politika faizi ve üst bantta 50 baz puan artırım). Dışarda ise önemli bir veri akışı bulunmuyor. Bu sabah itibariyle Asya borsalarında karışık seyirler gözlenirken, Avrupa borsalarında ise aşağı yönlü seyir beklentisi hakim. Türkiye'de Rusya Büyükelçisi'nin dün akşam suikast sonucu hayatını kaybetmesi sonrası artan jeopolitik gerilim, bu sabah itibariyle dolar Endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki yükselişlerin etkisinde BİST’in güne satıcılı bir seyirle başlamasını sonrasında MB faiz kararına odaklanarak dengelenme çabası içinde olmasını bekliyoruz.

Şeker Yatırım

Günün önemli şirket haberleri 20.12.2016

 

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 20/12/2016

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)