E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST-100'de gözler bu gelişmelerde olacak---

BİST-100'de gözler bu gelişmelerde olacak

BİST-100'de gözler bu gelişmelerde olacak
19 Aralık 2016 - 09:08 borsagundem.com

Şeker Yatırım, sabah raporunda piyasalardaki ve BİST-100'deki beklentileri değerlendirdi

Haftanın son işlem gününe yatay bir seyirle başlayan BİST 100 Endeksi günün devamında 77.500- 77.900 dar bant aralığında yatay bir seyir izledi. Endeks, yurtdışı piyasaların hafif alıcılı bir seyir izlediği günde haftayı yatay (%0.1 düşüşle) 77.590 seviyesinden tamamladı.
FED'in geçen haftaki faiz artışı sonrası gözler Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun yarın gerçekleştireceği faiz kararında olacak. Beklentiler MB Para Kurulu’nun toplantısında politika faizinde ve faiz koridorunun üst bandında 25 baz puan artırması yönünde ağırlık kazanırken 50 baz puan artırım bekleyenler de bulunuyor (Şeker Yatırım: politika faizin de ve üst bantta 50 baz puan artırım). Bugün ise içeride önemli bir veri akışının olmadığı günde Almanya’da açıklanacak IFO endeksi günün önemli verisi
olacak. Yeni haftaya Asya borsaları aşağı yönlü yatay bir seyirle başlarken, Avrupa borsalarında ise yükseliş beklentisi hakim. BİST’in haftaya hafif alıcılı bir seyirle başlamasını sonrasında yurt dışı piyasalarının yanı sıra Dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizlerini izleyeceğini düşünüyoruz.

Şeker Yatırım

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 19.12.2016

 

BİST-100 yeni haftaya nasıl başlayacak

 

Küresel piyasalarda Çin tedirginliği

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)