E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST 108 bin puanı kırarak yükselişe geçebilir---

BİST 108 bin puanı kırarak yükselişe geçebilir

BİST 108 bin puanı kırarak yükselişe geçebilir
24 Ekim 2017 - 09:23 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da yükseliş hareketinin görülmesi için 108 bin 100 puan direncinin aşılması gerekiyor

Güne negatif başlayan BIST-100 endeksi günü yüzde 1.09 düşüşle 107.303’den kapattı. Endeksin kısa vadeli negatif eğilimden çıkarak yükseliş eğilimini devam ettirmesi için 108.100’ü yukarı kırarak
bu seviye üzerinde tutunması gerekiyor. Endeks bu seviye altında kaldıkça ilk hedef 106.000-106.300 aralığı olmak üzere kar satışı baskısının devam etmesi beklenmektedir. Kısa vadede bu aralığa
doğru geri çekilme trade amaçlı alım fırsatı olarak izlenebilir. Endeksin bu aralığın altına gelmesi durumunda satışlar hızlanarak 103.800’lere doğru hızlanması beklenir. O nedenle kısa vali trade amaçlı pozisyonlar için bu aralık zarar-kes takip edilmelidir. Orta vadeli göstergeler ve hareketli ortalamalardaki eğilim kar satışları sonrası endeksin yükseliş eğilimine devam edeceğine işaret ediyor.
Ancak kısa vadeli göstergelerdeki negatif eğilim tepki alımları oluşsa da kısa vadede kar satışlarının devam edeceğine işaret etmektedir. Düşük hacimle 108.000 ve üzerine yükselişler Sat-Al trade için satış fırsatı, 106.300 ve altına gerilemeler ise kısa vadeli tepki yükselişi için alım fırsatı olarak takip edilebilir. Endeksin güne sınırlı tepki alımı ile başlamasını beklemekteyiz.

Şeker Yatırım

* SAYFADA YER ALAN BİLGİLER TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)