E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBİST Kurumsal'da yeni dönem---

BİST Kurumsal'da yeni dönem

BİST Kurumsal'da yeni dönem
16 Nisan 2013 - 12:38 borsagundem.com

Borsa İstanbul A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevine Doç. Dr. Uğur Batı getirildi

Borsa İstanbul'da beklenen atama resmen yürürlüğe girdi. Kemal Kaptaner'in Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nden alınmasının ardından beklenen atama gerçekleşti. Doç. Dr. Uğur Batı resmen BİST Kurumsal İletişim Müdürü olarak atandı. Değişim haberini borsagundem.com 4 Mart 2013 tarihinde duyurmuştu. Haberimizden yaklaşık 1.5 ay sonra resmi açıklama yapıldı.

DOÇ. DR. UĞUR BATI KİMDİR?

Doç. Dr. Uğur Batı, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Reklamcılık ve Tanıtım ile Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Pazarlama Yönetimi ve Genel İşletme bölümlerinde tamamladı. Doktorasını ise Marmara Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri anabilim dalından aldı. Yeditepe Üniversitesi’nde Reklamcılık Tasarımı ve İletişimi Bölümünde yardımcı doçent olarak görev yapan Batı, 2012 yılında doçent oldu.
Profesyonel kariyerinde, farklı reklam ajanslarında reklam yazarlığı ve stratejist olarak görev yapan, Gode İstanbul’da yaratıcı yönetmenlik pozisyonunda bulunan Uğur Batı, Rumeli Telekom bünyesinde Webbee içerik ve pazarlama, Telsim'de marka yönetimi görevlerinin ardından ulusal ve uluslararası markalara marka danışmanlığı, aynı zamanda reklam ajanslarına danışmanlık yaptı.
Gennaration, The Brand Age, Grafik Tasarım, Pazarlama Dünyası gibi çeşitli aylık dergilerde yazıları da yayımlanan Uğur Batı'nın, Reklamın Dili, Markethink ya da Farkethink: Deneyimsel Pazarlama ve Duyusal Markalama, Dijital Oyunlar, Kendine İyi Bak ve Enneagram ile Kişilik Analizi adlı kitapları bulunmaktadır. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)