E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST yarınki ABD verisine odaklandı---

BİST yarınki ABD verisine odaklandı

BİST yarınki ABD verisine odaklandı
01 Eylül 2016 - 08:56 borsagundem.com

Vakıf Yatırım, sabah raporunda ABD verisi öncesi BİST’in bugüne yatay başlayabileceğini belirtti

Güne 76.100 üzerinden yatay bir başlangıç yapan BİST, günün devamında da düşük hacimle dalgalandı. ABD’den beklentiler paralelinde gelen ADP istihdamı sonrasında satış baskısı gözlenen BİST, 75.800 destek seviyelerine geri çekilse de bu seviyelerde tutundu. Düşük hacimle dalgalanan BİST’in gün sonu kapanışı 75.968 seviyesinden gerçekleşti.
Bugün yurt içinde ve yurt dışında Ağustos ayı PMI verileri takip edilecek. Buna ek olarak, ABD’den TSİ 17:00’de gelecek olan ISM imalat rakamları piyasaların takibinde olacaktır. Sabah Japonya piyasalarında alıcılı bir seyir gözlenirken, Çin piyasalarında resmi imalat PMI rakamlarının yükselmesine karşın satışlar
görülüyor. Avrupa piyasalarının ise güne hafif yükselişlerle başlaması beklenmektedir.
Yarın gelecek olan ABD tarım dışı istihdam rakamı öncesinde düşük hacimle mevcut seviyeleri koruma arayışında olan BİST’in, bugüne yatay başlayabileceğini düşünüyoruz. Gün içinde kur ve yurt dışı piyasaların seyrine göre BİST’in dalgalı hareketini sürdürmesini bekliyoruz.

Vakıf Yatırım

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 01.09.2016

 

Günün önemli şirket haberleri - 01.09.2016

 

Deutsche Bank'tan 7 banka için hedef fiyat tavsiyesi

 

Ucuzlayan borsada yeni yatırım fırsatları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman02 Eylül 2016 08:59

    Yalancı çoban hikayesine döndü kurt geliyor kurt geliyor.Faiz artırcak artırmayacak.Seviyor sevmiyor.Türkiye ekonomisi kendi yolunu seçmeli , istikrarlı bir şekilde kendi politikalarını çizmelidir.Yoksa Amerikan ekonomisinin kölesi oluruz.

  • mert01 Eylül 2016 09:12

    Korkmak gereksiz yükseliş kacinilmaz