E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST'te bu gelişmeler takip edilecek---

BİST'te bu gelişmeler takip edilecek

BİST'te bu gelişmeler takip edilecek
21 Aralık 2016 - 08:51 borsagundem.com

Şeker Yatırım sabah raporunda piyasalardaki gelişmeleri değerlendirdi

Rusya'nın Ankara büyükelçisine yapılan saldırı sonrası dün güne satıcılı bir seyirle başlayan BİST 100 Endeksi sonrasında yönünü yukarı çevirdi. TCMB’nın beklentilerin aksine faizleri sabit tutmasının piyasalardaki ilk tepkisi negatif olsa da özellikle Rusya, İran ve Türkiye'nin Suriye'deki krizin sona erdirilmesi amacıyla siyasal sürecin canlandırılması için ortak bir bildiri üzerinde anlaştığının açıklanması BİST’in yukarı tepki vermesini sağladı. Suriye’ye yönelik haber akışı sonrası gelen alımlarla 78.000
seviyelerini test eden Endeks günü de %0.8 yükselişle 77.808 seviyesinden tamamladı. Suriye’ye yönelik ateşkesin sürdürülmesi ve siyasi çözüm ile ilgili olarak gelecek haber akışını izlemeyi sürdürecek piyasaların dışarda ise ABD’de açıklanacak ikinci el konut satışları verisini takip edecek. Bu sabah Asya tarafında Japonya satıcılı bir seyir izlerken, Çin piyasalarında yükseliş hakim. Avrupa piyasalarının ise güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor. BİST’in ise güne yatay bir seyirle başlayacağını günün devamında Dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizlerini izleyeceğini düşünüyoruz.

Şeker Yatırım

 

Günün önemli şirket haberleri 21.12.2016

 

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 21.12.2016

 

2017’nin ilk ayları piyasalar için kritik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)