E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST'te yatay seyir bekleniyor---

BİST'te yatay seyir bekleniyor

BİST'te yatay seyir bekleniyor
09 Mart 2018 - 09:00 borsagundem.com

Borsa İstanbul'un yurtdışı piyasalara uyumlu açılış yapması bekleniyor

BIST:

Güne dün hafif alıcılı bir seyirle başlayan BIST-100 Endeksi, günün devamında dalgalı bir seyir izledi. Moody's’in Türkiye'nin kredi notunu "Ba1"den yatırım yapılabilir seviyenin iki kademe altı olan "Ba2"ye düşürmesinin piyasalar üzerinde etkisi sınırlı kaldı. Gün içinde 116.500- 117.400 seviyeleri arasında hareket eden Endeks, günü %0.2 düşüşle 116.567 seviyesinden tamamladı. Bankacılık Endeksi’ndeki kayıp %0.8 seviyesinde gerçekleşti. Avrupa Merkez Bankası beklentiler dahilinde faizlerde ve varlık alımlarında bir değişikliğe gitmezken Avrupa borsaları günü yükselişle tamamladı. İçeride önemli bir
veri akışının olmadığı bugün ABD’den gelecek tarım dışı istihdam ve saatlik kazançlar verisi (TSİ:16:30) günün önemli verisi olacak. Bu sabah Asya borsalarında pozitif bir hava hakim. Avrupa borsalarının da güne yatay bir seyirle başlaması beklenmekte. BİST’in ise güne yatay bir seyirle başlamasını ve ABD verileri öncesinde bu seyrini sürdürmesini beklemekteyiz.

Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)