E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin 14 bin doların altına geriledi ---

Bitcoin 14 bin doların altına geriledi

Bitcoin 14 bin doların altına geriledi
28 Aralık 2017 - 09:46 borsagundem.com

Güney Kore yönetimi tarafından yapılan açıklamada, kripto para birimlerindeki spekülasyon çılgınlığının önüne geçmek adına çeşitli seçeneklerin değerlendirildiği belirtildi.

BORSAGUNDEM.COM

Güney Kore yönetimi tarafından yapılan açıklamada, kripto para birimlerindeki spekülasyon çılgınlığının önüne geçmek adına çeşitli seçeneklerin değerlendirildiği ve bu seçenekler arasında en azından bazı kripto para borsalarının kapatılmasının da yer aldığı ifade edildi.
Güney Kore kripto paralar açısından küresel düzeyde ilginin artmasına yönelik başlangfıç noktası olma özelliği taşıyor. Bitcoin ve diğer kripto paraların değerlerinde yaşanan artış Başbakan'ın bu durumun ülke gençliği üzerindeki etkisi konusunda endişelenmesine neden oluyor. Borsaların kapatılmasına yönelik bugünden yarına atılacak bir adım görünmüyor olsa da Güney Kore, yönetimi yaşanan gelişmelerden duyduğu endişeyi ve buna karşı adımlar atabileceğini dile getiriyor.

Bu açıklamaların ardından Bitcoin Asya piyasalarında gerçekleşen işlemlerde 13828 dolara kadar gerilemiş bulunuyor ve gördüğü en yüksek seviyeye göre yüzde 28 oranında değer kaybı ile el değiştiriyor.

İlgili devlet kurumları tarafından yapılan açıklamaya göre,

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • helal olsun..28 Aralık 2017 11:08

    Güney kore vatandaşını koruyor. tedbirli davranıyor. türk hükümeti de vatandaşları çok iyi uyarmalı. kripto paralar bir anda balon söndüğünde kaybeden ülkemiz oalcak. tasarruflar başka ülkelere arkasındaki siyonist güçlere kaymış olacak. bitcoin gibi işlere devlet de engel olmalı..