E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin fiyatı 7 bin doların altında---

Bitcoin fiyatı 7 bin doların altında

Bitcoin fiyatı 7 bin doların altında
30 Mart 2018 - 08:20 borsagundem.com

Geçtiğimiz yıl 20 bin dolara kadar yükselerek tüm dikkatleri üzerine çeken Bitcoin'de bu sene yaşanan dalgalı seyir devam ediyor. Bitcoin fiyatı bugün 7 bin doların da altına inerek 6 bin 700 dolar sınırına geriledi

Bitcoin, 6 Şubat'tan bu yana en düşük seviyesini gördü.

Analistler, Bitcoin'de yaşanan düşüşün ABD'de vergi beyannamesi vermek için belirlenen son tarihin yaklaşması ile ilgili olabileceğini belirtiyor. ABD’de kripto para yatırımcılarının da vergi beyannamesi verme zorunluluğu bulunuyor.

Bitcoin geçtiğimiz yaptığı rallinin ardından, kripto para piyasasına yönelik düzenlemeler ve arka arkaya gelen reklam yasakları nedeniyle düşüşe geçmişti. Son yaşanan düşüşte vergi beyannamesi zorunluluğunun yanı sıra borsalardaki teknoloji şirketlerinde görülen düşüşün de etkisinin de olduğu kaydediliyor.

Bitcoin dün gece 6 bin 679 dolara kadar gerileyerek 6 Şubat'tan bu yana en düşük seviyesini gördü. Bir haftada yaşanan fiyat düşüşü yüzde 29'a ulaşırken, yılbaşında bu yana yüzde 50 değer kaybı meydana geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Toni 30 Mart 2018 20:20

    Bu yorum yapanlar şuanki bitcoin in fiyatı yazsın kenara 1 yıl sonra bakalım kaç lira olmuş . Seneye yine yazarsanız 80 bin dolar olunca

  • demirkan 31 Mart 2018 00:02

    BİR SENEYE KADAR 3 DÜNYA SAVAŞI ÇIKAR ZATEN.

  • haci zemzem30 Mart 2018 19:30

    'olmaz zorunda' yazimhatasi dogrusu 'olmak zorunda'

  • haci zemzem30 Mart 2018 19:22

    Bitcoin dusmanlarinin burda ne isi var anlamak mumkun degil. Bazi embessiller isi vatanhain ligine bile baglamis beyin ucmus haberi yok sen donde en once tosuna bu kadar kanan yandaslarina bak. Bitcoin asla olmez bu mantiken mumkun degil bu cagda hersey dijital olmaz zorunde neden anlamiyorsun cahil? :D

  • demirkan 30 Mart 2018 11:07

    Hepsi kazığa oturdu hiç sesleri çıkmaz oldu. beter olsun kumarbazlar. dolar 4000 ni geçti tabi. süt çiftliği besi çiftliği tavuk çiftliği. bickoin sanal para feto derken. tirilyon paralar dövize çevriliyor. yurt dışına trasfer oluyor. hep bu beyinsiz lerin yüzünden. kolayca köşeye döneceklar. memlekette hain dolu haramzadeler. güzelim memleketi batırmak için akla gelmeyecek ihanet peşindeler.

  • TİMSAH1630 Mart 2018 10:45

    coinspace ve firstcoin de vurgun yapılmış. haberi var.millet dolandırılmış. bitcoin de yakında haber çıkar. haybeden para kazanma hırsı sonuç vahim.

  • TİMSAH1630 Mart 2018 09:57

    beter olsun. o da patlasın. insanlar artık tamamen paranın esiri olmuş. emek sarfetmeden para kazanmanın derdine düşmüşler.elindekine şükretmeyen insanlar orada. her türlü pislik paranın döndüğü yer. ağlamaları yakındır. oradan alırsın başka yerde verirsin anlayamazsın. anladığın zaman iş işten geçer.