E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin için adil fiyat kaç olmalı?---

Bitcoin için adil fiyat kaç olmalı?

Bitcoin için adil fiyat kaç olmalı?
03 Kasım 2021 - 07:29 borsagundem.com

Ünlü yatırım bankası analistleri Bitcoin için alışıla gelmemiş bir analiz yaptı. Düşük bir adil fiyat belirledikten sonra hedefin 73 bin dolar olduğu beyan edildi.

ABD merkezli yatırım bankası JP Morgan analistleri, Bitcoin'in adil fiyatının 35 bin dolar olduğunu düşünüyor. Ancak kripto paranın yükselişini sürdürmesi bekleniyor. Bankanın alternatif yatırımlara odaklanan açılış görünümünün bir parçası olarak yatırımcılara yönelik bir raporda stratejistler, kripto para birimlerini içeren alternatif varlıkların 2022'ye kadar daha iyi performans göstermeye devam edebileceğini belirtti.

Ayrıca, firmanın fiyat modeline göre Bitcoin'in "adil değerinin" mevcut 63.281 dolarlık işlem fiyatından yaklaşık %45 daha düşük 35.000 dolar civarında olduğu ileri sürüldü. Bununla birlikte, stratejistler, göreceli oynaklığın gelecek yıla kadar devam etmesi durumunda 73.000 dolarlık bir fiyat hedefinin makul göründüğünü, ancak birçok kişinin beklediği çok yüksek hedefleri olmadığını ekledi. Kurumsal yatırımcıların da ilgi gösterdiği Bitcoin ile ilgili olarak kısa sürede 100 bin dolar fiyat hedefi koyan yatırım bankalarının yanı sıra bazı anlistler 250 bin dolara kadar yükselişin süreceğini öne sürüyor. Bu arada bankanın analistlerini tam aksi görüş beyan eden JP Morgan CEO'su Jamie Dimon ise kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Bitcoin fiyatının gelecek 5 yılda 10 kat artabileceğini ancak kendisinin yine de alım yapmayacağını söyledi.

Bitcoin son bir haftanın en yüksek seviyesinde

 

Kurumsal yatırımcılardan Bitcoin'e 2 milyar dolar yatırım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)