E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin için şok tahmin! Bin doların altına düşecek---

Bitcoin için şok tahmin! Bin doların altına düşecek

Bitcoin için şok tahmin! Bin doların altına düşecek
09 Şubat 2018 - 09:01 borsagundem.com

Finam yatırım şirketi uzmanı Leonid Delitsin: ‘Bitcoin, kısa zamanda bin doların altına düşecek’

Bitcoin’deki düşüşü değerlendiren Moskova merkezli Finam yatırım şirketi uzmanı Leonid Delitsin, Bitcoin’in önümüzdeki nisan veya mayıs ayında bin doların altına düşeceği tahmininde bulundu.

Sputnik'e konuşan Delitsin, bu konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

'HIZLA ZENGİNLEŞMEK İSTEYENLER ŞİMDİ SATIŞA GEÇTİ'

"Sonbahardaki tüm yükselişinin, sonsuza kadar yükseleceği inancına dayandığı dikkate alınırsa Bitcoin'in daha da düşeceğini düşünüyorum. Şimdi insanlar değerinin nasıl düştüğünü görüyor, geleceğe bakıyor ve Bitcoin'in şu anki değerde olmayacağını anlıyorlar. Bu şu anlama geliyor ki, Bitcoin artık yükselmeyecek ve bu yüzden daha önce 2-3 ay içinde zengin olma umuduyla Bitcoin alan herkes bunun gerçekleşmeyeceğini anlıyor. Yani hızlıca zenginleşmek isteyenlerin, şimdi elinde bu parayı tutmak için bir nedeni yok. Hızla zenginleşmek isteyenler şimdi Bitcoin'leri satmaya devam edecek ve sanırım, nisan veya mayıs ayında Bitcoin'in değeri 1000 dolar düzeyinde olacak."

'KRİPTO PARA TAMAMEN YOK OLMAZ'

Kripto paranın tamamen yok olacağını düşünmediğini kaydeden Delitsin, blok zinciri teknolojilerinin farklı biçimde kullanabileceğini belirterek, "Eğer geçmişe bakarsak yine ani yükseliş ve düşüşleri görürüz. Tarih içinde çok kez dramatik U-dönüşleri oldu. Bu demiryolları, telefon ve parayla da ilgili. Günümüzde kullandığımız para zamanında altın ve gümüşten kağıt paraya kadar yol kat etmişti. Bu yüzden kripto para piyasasının ayakta kalacağını ve gelişeceğini ve kendi temposunda yükseleceğini düşünüyorum, ama bu yükseliş, geçen yıl beklendiği kadar hızlı olmayacak" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haci bekir10 Şubat 2018 12:48

    Bunu diyende cok yuksek miktarda Bitcoin almak icin inmesini istiyor

  • yatırımcı10 Şubat 2018 01:13

    demekki yükselme zamanı gelmiş.20bindeyken verdiler gazı şimdide tersini yapıyorlar.

  • ...09 Şubat 2018 20:38

    saçma ve fantastik açıklama. neden mi btc demekbir sürü alt coin piyasasının ababsı demek. üretimi az ve sınırlı, ama talep geliyor. bazı sektorlerde sanal paralar kullanılıyor o yuzden bin usd altına düşmesi saçma geliyor bana...

  • Erhan emmi09 Şubat 2018 15:06

    Bizimkilerde kredi çekip BTC alıyorlar yav. (6)

  • Zerdust09 Şubat 2018 14:22

    Her kelleden bi ses cikiyor sanki muneccim!

  • cenk mert09 Şubat 2018 13:46

    524 MİLYAR DOLARLIK PAZARDA 1000 DOLARA DÜŞMESİNİ BEKLEMEK HAYAL ÖTESİ VE SAYICA 16 MİLYONLA SINIRLI OLMASIDA CABASI

  • Okie Dokie09 Şubat 2018 12:09

    Yav he he. 1000 dolar olsa da alayım diye can atıyor müptezel. Bir bitcoin üretmek için gerekli elektrik enerjisi minimum değeri şu sıra 5000 dolar. Bir ons altın çıkartmak için gerekli maliyet de 1050 dolar.

  • flamenco7209 Şubat 2018 12:26

    talep esnekliği konusunu araştırmanızda fayda var...çölde su satmıyorsunuz...

  • flamenco7209 Şubat 2018 12:07

    Dolar imparatorluğunun pabucunu dama atabilecek özel dijital para sistemlerine karşı yapılabilecek en kıyak oyunlardan biri; kripto paraların kredibilitesini yok etmek olsa gerek..Şu halde 1 milyon dolar olacak diye pazarlanan bitcoinlerin 1 dolara düşürülüp, milyonlarca tavuk yatırımcının suyundan çorba, etinden pilav yapılırsa..dijital para sistemleri tehdit olmaktan çıkabilir..Ama bir ihtimal daha var..Ya ortak ülke fonlarına dayalı arkasında gerçek varlıklar olan ortak dijital para sistemleri kurulursa???? :) :) :)

  • Haci09 Şubat 2018 13:33

    demirkan kendi paran nerde :-) varmida de get la :D

  • demirkan 09 Şubat 2018 12:41

    SANAL PARADAN MEDED UMACANA. KENDİ TL Nİ SAHİP ÇIK.