E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin toparlanıyor ancak kırılganlık sürüyor---

Bitcoin toparlanıyor ancak kırılganlık sürüyor

Bitcoin toparlanıyor ancak kırılganlık sürüyor
02 Ocak 2018 - 22:38 borsagundem.com

Yeni yılın ikinci gününde kripto para piyasaları, tatil dönemi düşüşünün ardından kendine gelmeye başlıyor.

BORSAGUNDEM.COM

Yeni yılın ikinci gününde kripto para piyasaları tatil dönemi düşüşünün ardından kendine gelmeye başlıyor. Bitcoin güne zayıf bri başlangıç yapsada şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 14 kadar üzerinden fiyatlanıyor. Bununla birlkte diğer pek çok kripto para biriminde de güçlü yükselişler gözleniyor.

Geçen yılın son haftasında ciddi kayıplar yaşayan Bitcoin şimdi 14 binli seviyelerin üzerine çıkarak, bu seviyeleri tarihte bırakmaya çalışıyor. 15120 dolar seviyesine kadar yükselmiş olan Bitcoin şu sıralarda yüzde 14.40 oranında artışla 15030 dolar seviyesinden fiyatlanıyor.

Diğer kirpto paralar arasında bu performanstan daha iyisini gösteren oluyor. Ripple 2.40 dolar seviyesine ulaşarak piyasa değeri açısından en büyük ikinci para birimi haline geldi ve Ethereumu arkasına aldı. Ethereum da yükselişini sürdürerek ytüzde 18'lik bir artışla 900 doların üzerine tırmandı. Btcoin Cash ise yüzde 13 oranında bir yükseliş sergiliyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)