E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulis“Bize bunu cemaat mi yaptı?” telefonu ---

“Bize bunu cemaat mi yaptı?” telefonu

“Bize bunu cemaat mi yaptı?” telefonu
01 Ocak 2013 - 14:04 borsagundem.com

Aziz Yıldırım, Fethullah Gülen’i ne zaman aradı? Gülen bu soruya ne cevap verdi? İşte şok konuşma

Fenerbahçe Kulübü’ne baskınla başlayan, Başkan Aziz Yıldırım’ın cezaevine girmesiyle süren şok olaylarda, Yıldırım’ın sürekli aklını kurcaladığı öne sürülen “Bu işin arkasında cemaat mi var?” sorusunun cevabı ortaya çıktı.
Fatih Altaylı, Fethullah Gülen ve Aziz Yıldırım arasındaki telefon görüşmesini Habertürk’teki köşesine taşıdı. Yazıya göre ikili arasındaki görüşme, Fethullah Gülen’in ağabeyenin vefatı üzerine Aziz Yıldırım’ın ‘taziye’ için aramasıyla gerçekleşti. İddiaya göre daha önceki görüşme isteklerine “Alakamız olmayan bir işle ilgili bizi suçladılar hep. Şimdi konuşsam ne olacak" diyerek sıcak bakmayan Gülen bu kez “Hayır” diyememiş. Fatih Altaylı’nın yazısına göre işte o konuşma şöyle:
Başsağlığı dileklerinden sonra Aziz Yıldırım, aylardır kafasını meşgul eden soruyu sormuş Gülen'e.
"Hocaefendi, herkes bizim başımıza gelen bu felaketten sizin cemaatin sorumlu olduğunu söylüyor. Gerçekten öyle mi? Bunları sizin arkadaşlar mı organize etti? Eğer öyleyse niye?" sorusunu yöneltmiş.
Gülen çok net yanıtlamış.
"Aziz Bey, başınıza gelenlere biz de çok üzüldük. Geçmiş olsun. Ama bizim ne Fenerbahçe'yle ne de başka bir spor kulübüyle hiçbir husumetimiz olmaz. Biz bu işlerle hiç ilgilenmedik. Spor bizim bildiğimiz, anladığımız, ilgilendiğimiz bir şey değil zaten. Bu dedikodular nereden çıktı bilmiyorum, ama bizim sizin başınıza gelenlerle uzaktan yakından hiçbir alakamız yok. Olamaz da. Siz bunlara kulak asmayın rica ederim" demiş ve konuyu kapatmış.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tabi canım09 Ocak 2013 21:28

    şikeyi cemaat yaptı tabi canım, suçu da masumiyet timsali Aziz dostum Yıldırıma attılar. Fenerbahçeyi ele geçirip futbolculara cuma donu giydirip cemaat propagandası yapacaklar

  • orhan09 Ocak 2013 10:12

    Sermayenin olduğu her yerde cemaat vardır. Artık yöntem değişti her alanda Türkiyedeki sermayeyi kontrol etmek isteyen bir cemaat gerçeği var, bir yeniden dizayn söz konusu Aziz bey. Ne demelerini bekliyorsunuz sonuçta fenerbahçe diye bir camia var bir kitle var, Türkiyede. O açıdan sözlere değil eylemlere ve paranın yönüne bakmak lazım.

  • briffa02 Ocak 2013 21:50

    Fatih Altaylı her durumdan vazife çıkarmayı bırakmalı,ne AZİZ başkan böyle bi konuyu güneme getirmiştir ne de öyle bi şeye tenezzül eder,altaylı kamuoyu oluşturmaya çalışıyor,ortamı yumuşatma vazifesini üstlenmiş kanımca her canı sıkıldığında FENERBAHÇE'yi ve AZİZ YILDIRIM'ı ağzına dolamasın.

  • ercan02 Ocak 2013 18:16

    siyasetlede işleri yok ama.....bakın halimiz ortada...

  • yurttaş02 Ocak 2013 09:38

    marx araştırmaya gerek duysaydı kesinlikle müslüman olurdu.. bugün kü dincilere benzemezdi...... emre kardeş el öpenin çok olsun berhudar ol evladım...

  • oflu 01 Ocak 2013 19:39

    galip öztürk içinde aynısı yazılıp, söyleniyo.

  • aydın01 Ocak 2013 16:46

    ayın başkan bu sorunun cevabı bence sizde kimseye de sormaya gerek de yok. belli ki siz birilerine boyun eğmediniz dik durdunuz bunlarda sizi bitirmek istedi işin özeti bu herkes biliyor türkiyede cemaatin bulunduğu konumu tabi FENERBAHÇENİN DE

  • emre01 Ocak 2013 16:40

    Bunu koministler yaptı,,devletin bütün kadrolarını ahtapot gibi ele geçirmişler,medya,sinema,polis,asker,her kurumda casusları var,,kendileri yaparlar,başlarının üzerine atarlar,,takiyede koministlerin üstlerine yoktur.

  • Murat 01 Ocak 2013 15:40

    Aziz neden aklını kullanıp da şunu sormuyor kendi kendine: bu cemaatin bize ne düşmanlığı olabilir? Cemaat Feneri ele geçirip de ne yapacak? Cemaat bir futbol kulubünü ele geçirmek istese o kadar zengin adamı var sokar yönetimine sonra da istediği kararı aldırır. böyle bir yolu neden denesin... Bu Aziz'in kafası da hiç çalışmıyor... Doğvu mu Samet! :)

  • Çağrı01 Ocak 2013 14:51

    Fenerbahçe'nin yaptığı cemaat reklamını cemaat trilyonlar verse yaptıramazdı. Herşeyin arkasında cemaat var izlenimi cemaate inanılmaz bir güç sağlıyor. Nede olsa insanlar hep güçlünün yanında olmak isterler.

  • cemil gül01 Ocak 2013 14:45

    Ne diyecekti yani.. evt aziz biz yaptık mı dicekti??

  • TABİİ Kİ CEMAATİN İŞİ01 Ocak 2013 14:41

    AZİZ BAŞKAN,CEMAATİN ADAMLARI EMNİYETİ,ADALETİ,BAKANLIKLARI,DEVLETİN BÜTÜN KURUMLARINI KANSER GİBİ SARMIŞ DURUMDA. TABİİ Kİ SİZE,FB'YE KARŞI DÜZENLENEN OPERASYON CEMAATİN İŞİ.BUNU TÜRKİYE'DE 10 YAŞINDA Kİ ÇOCUK BİLE BİLİYOR.YILLARDIR İNSANLARI KANUNSUZCA DİNLEYİP,YANDAŞ BASINLARINA SERVİS EDİYORLAR.DEVLETİN İÇİNDEN CEMAATİN ADAMLARINI TEMİZLEMEDEN BU BATAKLIK KURUTULMAZ.