E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Bizi Bank Asya 1. Lig'e düşürün'---

'Bizi Bank Asya 1. Lig'e düşürün'

'Bizi Bank Asya 1. Lig'e düşürün'
25 Ağustos 2011 - 00:42 borsagundem.com

Mehmet Ali Aydınlar ile Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir arasında gergin konuşmalar yaşandı

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programına telefonla bağlanan Nihat Özdemir, programın konuğu Mehmet Aydınlar'ı hedef alarak, "UEFA, şike soruşturması konusunda sıfır tolerans gösterilmesini istiyor. Peki Sayın Aydınlar'a soruyorum; Sıfır toleransı UEFA sadece Fenerbahçe için mi uyguluyor. TFF bizi hemen Bank Asya 1. Lig'e düşürsün. Biz de bu sezon şampiyon olalım. Ardından önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edelim. Bizi hemen yarın bir alt lige düşürün" ifadelerini kullandı.
Mehmet Ali Aydınlar ise bu konuşmalara karşılık "Artık şaşırmıyorum. Bizim bugüne kadar verdiğimiz bütün kararlara doğru diyen, bütün kararlarımızın arkasında olduğunu dile getiren Özdemir şimdi yaptığımız her şeyin yanlış olduğunu savuınuyor. Artık hiç şaşırmıyorum." şeklinde karşılık verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali aydın25 Ağustos 2011 12:14

    Daha çok yalvaracaksınız bizi düşürün diye. daha çok çekeceğiniz var. düşürmeyin şunları lütfen !!!

  • SCAİPER25 Ağustos 2011 09:37

    BAKTI Kİ FENERLİLER UEFA NIN AFFI YOK İŞİN UCUNDA 5-8 SENE CEZA ALMAK VAR ŞİMDİ HEMEN BİZİ DÜŞÜRÜNE DÖNDÜLER:) BUGÜNE KADAR NERDEYDİNİZ BİZİM SUÇUMUZ YOK SÜTTEN ÇIKMIŞ AKKAŞIĞIZ DİE DOLANIYODUNUZ. SİZ BU HAREKETİ BJK NIN KUPAYI TESLİM ETTİĞİ GÜN YAPACAKTINIZ Kİ BİR ANLAMI OLSUN ARTIK ÇOK GEÇ. TFF BAŞKANI AYDINLAR IN DA GÜVENDİĞİ DAĞLARA KAR YAĞDI , ŞAŞIRMIYORMUŞ, HERKES KENDİNİ KURTARMA DERDİNE DÜŞTÜ ŞİMDİ BUGÜNE KADAR NERDEYDİN KARDEŞİM SEN SN TFF BAŞKANI:) İLLA BİRİNİN DEĞNEKLE DÜRTMESİMİ GEREKİYOR SİZİ BİR İŞ YAPMANIZ İÇİN. BU ŞEKİLDE NE KADAR MAL OLDUĞUNUZU BİR KEZ DAHA ANLAMIŞ OLDUK, BU MİLLETİN SİZEDE GÜVENİ KALMADI YÖNETEMEYECEKSENİZ TALİMATLA İŞ YAPACAKSANIZ, KİMSENİN TAVUĞUNA KIŞT DİYEMEYECEKSENİZ, KUKLAYA İHTİYAÇ YOK O MAKAMDA İSTİFA EDİN BENCE.

  • Bursaspor25 Ağustos 2011 00:58

    Gec bile kalindi cok gec hem dusurun.