E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Bizi örnek alın kurtulun'---

'Bizi örnek alın kurtulun'

'Bizi örnek alın kurtulun'
01 Haziran 2012 - 07:52 borsagundem.com

G.Saray Başkanı Aysal, Türkiye’de sıkıntı içinde bulunan kulüpleri rahatlatacak formülü açıkladı

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, olağan dışı birçok gelişmenin yaşandığı bir sezonu, 18. şampiyonluklarına ulaşarak tamamladıklarını belirtirken, bu başarının kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti. Aysal, G.Saray Dergisi’nin haziran sayısında ‘Türk sporu için bir yeniden doğuş fırsatı’ başlığıyla yayınlanan yazısında şu ifadelere yer verdi:
‘2 KEZ HAK ETTİK’
“KONGRELER, şike soruşturmaları, transferler, UEFA, TFF seçimleri, lig sezonu, play-off derken, hemen her şeyin olağan dışı olduğu bir sezonu, 18. şampiyonluğumuza ulaşarak geride bıraktık. G.Saray için arzuladığımız ve planladığımız geleceği kurmak açısından son derece değerli ve önemli bir şampiyonluktu bu. Uluslararası başarıda süreklilik hedefimizin adeta vizesiydi. Üstelik 2 defa hak ettiğimiz, gerektiği gibi olmasa da kutladığımız, gururunu yıllarca taşıyacağımız bir şampiyonluk oldu.
ŞİMDİ Avrupa sınavları bekliyor bizi. Kuruluş misyonumuzdan ve geleneğimizden gelen G.Saraylılık ruhuyla daha büyük başarılar peşinde koşacak, bu amaçla ter akıtacağız. Bunu başaracağından en ufak kuşku duymadığım ekibimize yeni değerler, yeni güçler katmak, en önemli görevimiz.
HEPİMİZİ sevindiren bir diğer önemli nokta içinde bulunduğumuz sezonda sportif başarılarımızın futbolla sınırlı kalmayışı, basketbol, voleybol ve su sporları branşlarımız başta olmak üzere hemen her branşa yayılmış olması ve kulübümüz için unutulmaz bir sezon yaşıyor olmamız.
‘MODEL HAZIR’
AYLARDIR üzerinde çalıştığımız yeniden yapılanma modelimiz tamamlandı. Şimdi hızla bu modeli hayata geçirmek için çalışıyoruz. Başarıda sürekliliğin ‘olmazsa olmazı’ bu.
MALİ açıdan güçlü, sportif açıdan emin ellerde, yönetim açısından rakiplerinin çok ilerisinde bir G.Saray’ı kurma çabalarımız emin olunuz ki Türk futbolu için örnek alınan bir konuma ulaşmak üzeredir. Umarım spor dünyamız G.Saray örneğini bir yeniden doğuş fırsatı olarak değerlendirir.
‘19.şampiyonluğu birlikte kutlayalım’
AYSAL kulübün geldiği aşamada sporculara, teknik ekiplere, yöneticilere, camiaya ve kendilerini desteklemekten öte duruşuyla gururlandıran taraftara teşekkür ederken “Gelecek yıl bugünlerde 19. şampiyonluğumuzu ve Avrupa’daki başarılarımızı hep birlikte kutlamak dileğiyle” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)