E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBJK kurtuluş planını buldu---

BJK kurtuluş planını buldu

BJK kurtuluş planını buldu
18 Mayıs 2012 - 07:39 borsagundem.com

Yeni yönetim ilk olarak ekonomik sıkıntıları halletmek için kollarını sıvarken sonunda çare bulundu

Yönetim, Fulya’daki gayrimenkullerinin kira gelirlerini 10 yıllığına ipotek ettirip elde edilecek parayla nefes almak istiyor.
-BEŞİKTAŞ’TA göreve gelen yeni yönetim ilk olarak ekonomik sıkıntıları halletmek için kollarını sıvarken sonunda çare bulundu! Başta gayrimenkullerin satılması ve hisse satışı olmak üzere tüm önerileri masaya yatıran Fikret Orman başkanlığındaki yönetim sonunda ipotek yolunda ilerlemede karar kıldı. 
-BU reçeteye göre Beşiktaş, Fulya’daki kira gelirlerini bir kez daha ipotek ederek kulübün önünü açmaya çalışacak. 10 senelik kira gelirini ipotek ettirmeyi planlayan siyah-beyazlı yönetim, bu operasyondan 150 milyon Dolar gelir elde etmeyi planlıyor. Ancak bu para da diğer borçlara vakit kaybetmeden yatırılarak ekonomik olarak Kartal’a gelecek için can verilecek.
-Daha önceden de aynı yöntemle 75 milyon Dolarlık kredi kullanan Beşiktaş, ilk etapta gelecek parayla bu kredinin geride kalan 50 milyonluk bölümünü ödeyecek.
TEMLİK KALKACAK!
-GERİDE kalan 100 milyon Dolar’la TFF’nin koyduğu temlikleri kaldırmak isteyen yönetimin hedefi ‘iddaa’dan ve TV yayın haklarından gelirini alabilmek. Geride kalan rakamla da oyuncuların alacaklarını ödemek isteyen siyah-beyazlılar, sonrasında transfere yönelecek. ERDAL CÖMERT

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 5,69
En Yüksek: 6,16
En Düşük: 5,69
Değişim -3,07 %
FK: 14,34
PD / DD: -2,25
İşlem Hacmi 286.735.385
Toplam Adet: 48.533.080
Ağırlıklı Ort.: 5,92
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)